Cerenerb 18.haftaya girdik.dün sağlık ocağında ebe bebeğin Doğum pozisyonundaki olduğunu söyledi.bugün gene baktı hala aşağıda ve Doğum pozisyonunda ebe normal değil dedi bi korku geldi bana Böyle bişeyi olan var mı korkmalı mıyım
mcansum Cerenerb evt ck erkenms dıkkat et yorulma agır kaldrma dınlen ultrosnda da bakıldımı takıbını yap mtlaka
Gmzekya Cerenerb canım sağlık ocağı ebesine ne bakıyorsun sen onlara güvenme onlar her gelene ayrı birşey söylüyor. Benim arkadaşıma da bebeğini aldırman gerekiyor demişlerdi kadın doğum uzmanına gitti bebek gayet sağlıklı annesi dedi arkadaşıma ben şahit oldum. Doktorlar varken işi uzmanından öğrenmek varken böyle şeylerle kendini üzme sakın iyice araştır başka doktora git
Cerenerb mcansum daha yeni gittim doktora ama doktor böyle bişey demedi hiç Ertesi gün sağlık ocağına gittim ebe söyledi Daha da bir ay var doktorla randevumuza
Muzika Cerenerb benim 20. Haftadan beri başı aşağıda yani doğum pozisyonunda. Şu an 32 haftalığız ve bugüne kadar hiç değişmedi. Bu durumdan dolayı baskı oluyo ve sürekli tuvaletim geliyo 😊 çok ayakta kalma eğilme yorulma ☺️
mcansum Cerenerb saglık ocagındaki ebe nasıl anladı neyle baktı acaba için rahat etsin diye doktora gt bnce erken gt bsy olmaz bnde hep erken gıdıyodum aklım kalnca 😂
Cerenerb Gmzekya bencede haklısın canım insanın içine ister istemez kurt düşüyo işte olumsuz bişey dendiği zaman
Elifc Muzika benimde aynı 20.haftaliktan beri bas asagida ve 39 2 olduk hala öyle 😊çok baski oluyor buna ragmen gelmek bilmiyor benimki 😊
Cerenerb mcansum valla eliyle karnımda bi sağ tarafa bi sol tarafa baktı bide aşağı doğru baktı bebeğin kafası burda dedi😁
Oges Cerenerb off saçmalamış ya ebe ne alaka ya onlar ne biliyorlar ki benim tetanoz aşımı bile erkenden yapmak istedi 17. Haftada ben 20 de yaptırdım memlekette boşver sen hiç ciddiye bile alma
Venus1 Ben 20+6 haftadayım.oğlum hep baş aşağıya duruyor doktor sevmiş bu pozisyonu dedi 😊 rahim ağzı uzunluğun iyi ise bir sıkıntı yok ama dikkat et sen hep bende çok ağrı yapıyor ve tuvaletten çıksam bile tuvaletim geliyor
Cerenerb Venus1 bende bel ağrısı yapıyor İç karnım dar olduğu için göbeğim de çok büyüdü 🙈 Çok çabuk ağırlaştım resmen
Srfn11 Cerenerb Sezeryanda agri sizi olmuor evet ama ameliyata girdigi icin istemiorum ben 🙄 ondn dhacok korkuorum yani normal dogum olup bitior agrinda o gunluk hissediosun dogurana kdr snra ayaga kalk kos 😂