Mzzz Ranni yoo benim iki hamileliğimde öyle bir sorun olmadı hatta bolca turşu suyu içtim iyi ki tansiyon falan firlamadi😂😂😂
ikiprensannesii_ koseleyla yok canım ilkinndede. Ekşi istedim erkek oldu şimdide ekşi seviyorum cinsiyet bir erkek dil bir kız tam belli değil
sakinim_tmm Seydaykn ahtapot güzel ya tavuk eti gibi çok lezzetli ablam balık restoranında chef di. Oradan biliyorum bende
Meral_63 Ranni yani bi sürü şey Aşerdim ben 😹 kele paça, lahmacun, çiğ köfte, domatesli pilav,erik, üzüm,karpuz, turşu,dün gece simit canım istedi canım kocam mecburen gitti aldı 🤣
Derosse Ranni Elektrk süpürgesinin içini temizlerken biriken toz yumağından bir koku gelmişti hoşuma gitmişti ve cok sacma gelmişti ama tabikide yemedim 🤣
demirrleydi_ Ranni aynen bende eskiden derlerdi işte canım şunu istiyo diye ben ne kadar saçma derdim yada bundan tiksindim derlerdi olamaz derdim taki kendim yaşayan kadar gerçekten hamilelik çok değişik bir süreç
Hilalcelik07 Benzin,tiner,naftalin ve yeni biçilmiş ot kokusu koklamayı aşeriyorum bu aralar 😏 bide çıtır çıtır Samsun simidi ile buz gibi tuzlu ayran
Katres Ranni deli gibi ekşi ayran aşerdim ama ilginç kısma gelirsek Kil yemek istedim ve yedim de Allah affetsin