YuvarlanamayanPaanda Ranni direk dedim beni ya sanayiue görürün yada kokusunu getirin dedim 😂😂 kutuyla kullanılmış gres yağ getirdi 😂😂
Duygunn Yengeç yemek istedim yaklaşık 3 hafta aserdim kalamarla nefsimi körelttim bulsaydım yerdim çok aradım bulamadım
hnurmi Ranni ben aşermiyom galiba ya jsjsjs aşermek ne anlamadım tam ama ekşi yaprak istiyorum sadece rüyamda da görüyorum. Ama her yaprağı değil annemin evinde yediğim o yaprakları istiyo canım. Bu aşermek mi
Esraerdgn95 @Ranni ayy yok hiç sanmıyorum bir geçen hafta canım şeftali istedi onu söyledim eşime o da getirmiş sağ olsun. Ama yesem de olurdu yemesemde😅🤭
Neuemama_2024 Powerpuff23 vallaha aldım yedim. Az kalmıştı ondan birz yiyorum hala. Napıyım engel olamıyorum 😩🤣
demirrleydi_ Ranni aynen bende eskiden derlerdi işte canım şunu istiyo diye ben ne kadar saçma derdim yada bundan tiksindim derlerdi olamaz derdim taki kendim yaşayan kadar gerçekten hamilelik çok değişik bir süreç
Deletedmom_297 Ranni ilk hamileliğimi bülmeden aşerdim o kadar canım istemiştiki hatta acaba hamilemiyim demiştim sınra öğrendikten sonrada çekti yapıp yedik hatta bugünde yaptık artık soğudum 😂
Melissayda Toprak , kil vs gibi şeylerin kokusu burnumdan gitmezdi birde yeni boyanmış duvar boyası kokusu 😂😂 benim gibilerde varmış yalnız değilmişim 😂😂 ben doğurdum tabii (yemedim toprak vs.)
Mzzz Ranni benimki saçma değil ama olay saçma turşu suyu çekiyordu canım ama nasıl markete girdik küçük turşu bidonunu tepeme dikip içtim eve kadar sabredemedim😂😂😂😂