aanne_1998 Ddm28 oy maşAllah peki gelişimi sağlığı nasıl lütfen çok dua edin bebeklerim için çok endişe ediyorum
Ddm28 aanne_1998 hiç endişelenmeyin kızım 1060 doğdu ertesi gün 968 grama düştü o dönem o kadar endişeliydim ki şu anda yaşıtları ile gelişimi aynı inanır mısınız maşallah diyeyim daha bir kere ateşlenip hastalandığını bile bilmem evet şu an çok zor bir süreç ama hayırlısı ile geçecek bugünlerde azıcık sabır 🙏🌸 dualarımız sizinle inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli kavuşun evlatlarınıza🌸
mm_m954 aanne_1998 gelişim çok iyi 9 Ayılık bilmesi gereken herşeyi biliyor ama sadece 1 ayı boyundan gerdiden geliyor yane 8 ayilik bebek görüntü var oda normal 1.200 kilo doğdu
aanne_1998 mm_m954 mm_m954 olsun sağlıklı olsunda Rabbim size bağışlasın benimkileri de bana dualarınıza ihtiyacım var bebeklerim için sağlıklı bir şekilde küvezden çıkmalarını nasip etsin Rabbim
aanne_1998 Ddm28 oyyyy kuzum maşAllah subhanAllah Rabbim size bağışlasın benimkileride bana bu hikayeleri duyunca yine biraz içime su serpiliyor Allah hepinizden razı olsun kim mesajlarımı görüyorsada evlatlarıma dua etsin 🤲🏻🤲🏻
mm_m954 aanne_1998 inşallah sağlıkla kucağına alırsın seni çok iyi anlıyorum canm strese girme bebişlere süt lazım dolapta biriktir sonra verirsin
aanne_1998 Amin inşAllah hepinize gönülden teşekkür ederim dualarla birlikte bebeklerimi sağlıkla kucağıma alıcam inanıyorum 🤲🏻
Mybabyyyyy1 aanne_1998 aanne_1998 Çok geçmiş olsun canım , daha önce hep serklaj için konuşmuştuk hatırlarsan.. Rabbim sağ Salim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻. Evet zorlu bir süreç ne desek belkide seni rahatlatmaz ama sen bebeklerine güven ve inan inşallah başaracaklar annelerine kavuşmayı . Kaç gr doğdular peki ?
aanne_1998 Bebeklerim entübe şuan da enfeksiyonları var ikisininde bi tanesine kalp damarında genişleme var onun için ilaç başlamışlardı yarın kontrolü var ne olur dua edin evlatlarım için sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatalım çok zor bir süreç
Fffyza23 aanne_1998 merhaba bana da bugün yatış verildi. 25 haftalığım, rahim ağzım 21mm herhalde, 3 cm açıklık varmış, bebek baş aşağı ve rahme dayanmış … Ne olacak bilmiyorum çok korkuyorum . Siz n’aptınız bebeğiniz nasıl?
aanne_1998 Çok dikkatli olmanızı öneririm kesinlikle ayakta kalmayın WC dışında benim dikişe rağmen açılmam oldu ve sancım oluyordu ilaçlarla durdurmaya çalışıyorduk en son bebeğimin kesesi aşağı kadar inmişti doğum kaçınılmaz oldu bebeklerim şuan yoğun bakımdalar solunum desteği alıyorlar doktorlar şuan için küçük olduklarını ve risklerin devam ettiğini söylüyor bebeklerim için dua ederseniz çok sevinirim umarım sizde iyi olursunuz Rabbim evladınızı vakitlice doğurup sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ben 3 cm açıklıkla 4 hafta dayandım ilaçlarla tabi şuan hangi hastanedesiniz
Fffyza23 aanne_1998 Zeynep kamildeyim şu an. Dua edeceğim inşallah Allah sağlıkla kavuştursun 🙏🏻 peki bu 4 hafta hep hastanede miydiniz? Eve gittiniz mi hiç?
aanne_1998 Fffyza23 22. Haftama girdiğim gün dikiş atıldı 25+4 te yatmaya başladım 28+3 te hastaneden çıktım 2 gün sonra kasılmalarım arttı bebeğin kesesi vajina girişine kadar inmişti acil sezeryana alındım
aanne_1998 Fffyza23 bu ara da Zeynep kamildede yattım 9 gün hiç memnun kalmadım o hastaneden en son amlulans ile özel bir hastaneye geçtim
Fffyza23 aanne_1998 Neden memnun kalmamıştınız? Özel hastaneye Doğum zamanı mı geçtiniz yoksa yatış için mi?