aanne_1998 Kızlar 28+5 te bugün doğum yaptım ve ikizler lütfen dua edin bebeklerime sağlıkla kavuşayım onları sağlıkla kucağıma alayım 🤲🏻🤲🏻😭😭
4631 aanne_1998 inşaAllah kavuşursunuz bebişlerinize neden dolayı erken doğum oldu doktor bilgi verdi mi
Kikiriki aanne_1998 canım benim sağlıkla tez vakitte kavuş inşallah bebeklerine ❤️ inşallah her şey yoluna girer stres yapma, bende 29+2 yim 25 den beri erken doğum durumum var bekliyorum az kalsın 2 gün önce de doğuruyordum. Senin ve bebeklerin için dua edicem 🙏🏽🧿
Ddm28 Merhaba 2023 yılında kızımı 28+3de doğum yaptım kolaydı diyemem yoğun bakım kapısında evladından haber beklemek anneyi çok zorlayan bir süreç ama bakın kızım bir kaç gün sonra 22 aylık olacak hatta Ocak ayında abla bile oldu şükürler olsun kuvözde dokunmaya kıyamadığımız minicik elleriyle bugün ellerimizi tutuyor 🙏 Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımızdasınız 🙏 mümkün olduğunca sakin kalmaya çalışın prematüre bebekler çok güçlü savaşçı bebeklerdir sütünüz geldikçe süt sağın inşallah yavrularınıza şifa olsun inşallah sağlıcakla kavuşun yavrularınıza🌸🙏
aanne_1998 Ddm28 oy maşAllah peki gelişimi sağlığı nasıl lütfen çok dua edin bebeklerim için çok endişe ediyorum
aanne_1998 Ddm28 yaaa öyle miii bebeğiniz nasıl şuan her hangi bir sağlık problemi oldu mu kaç gün kaldınız küvezde
mm_m954 Kikiriki 1 buçuk ayi kaldı canm entübe edildi ciğerler gelişmedi kalp açıkti üstelik enfeksiyon geçirdi bide en son herşeyi geçti bu sefer emmeyi bilmiyordu hortumla beslendi
Umudayolculuk0101 aanne_1998 canım 40 gün önce arkadaşım doğum yaptı 27+6 . Çok korktuk ama korktuğumuz gibi olmadı çok şükür. Maşallah bebişimiz bir kaç güne taburcu olcak. Dua edelim seninkiler de sağlıkla büyüsünler. Hep iyiyi düşünelim
Bebelihayaat aanne_1998 ben de 2018’de 28 haftalık doğum yaptım bu sene ikinci sınıfa geçti evet o zamanlar çok zor ama emin ol geçip gidecek şimdi kitap okuma ile savaşıyoruz çok güzel büyüyecekler sağlıkla kucağına al inşallah minikleri
mm_m954 aanne_1998 gelişim çok iyi 9 Ayılık bilmesi gereken herşeyi biliyor ama sadece 1 ayı boyundan gerdiden geliyor yane 8 ayilik bebek görüntü var oda normal 1.200 kilo doğdu
Mybabyyyyy1 aanne_1998 aanne_1998 Çok geçmiş olsun canım , daha önce hep serklaj için konuşmuştuk hatırlarsan.. Rabbim sağ Salim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻. Evet zorlu bir süreç ne desek belkide seni rahatlatmaz ama sen bebeklerine güven ve inan inşallah başaracaklar annelerine kavuşmayı . Kaç gr doğdular peki ?
aanne_1998 Allah hepinizden razı olsun servikal yetmezlikten dolayı erken doğum oldu dişine rağmen açılmam oldu bebeğin kesesi aşağı sarktı derken 6 hafta zar zor tuttuk
Fffyza23 aanne_1998 merhaba bana da bugün yatış verildi. 25 haftalığım, rahim ağzım 21mm herhalde, 3 cm açıklık varmış, bebek baş aşağı ve rahme dayanmış … Ne olacak bilmiyorum çok korkuyorum . Siz n’aptınız bebeğiniz nasıl?