zehrdemir Çatlatma iğnesiyle hamile kalan arkadaşlar kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz 12-13-14. Üncü günlerde negatif görüp daha sonrasında hamilelik oluştumu bilgilendirebilir miniz
Xaza zehrdemir çatlama iğnesinin 7 ci günü test yaptım aşirii silik çizgi çikmişti resmen gözlerim kör olmuşdu bakmaktan ama 15,16 günü silik çizgi birazcik belirgindi. Şuan 18+5 haftalik hamileyim darisi başiniza🥹🤲🏻
sizdenbiriyim Xaza çatlatma iğnesi nasıl oluyor bu seferde adet olursam hastaneye gideceğim nasıl bir yol izleniyor adet sonrası
munlll Xaza bende 11 gün sonra yaptım iğneden ama erken dediler silik çizgi çıktı iki tane testten 1 tanesinde çıktı bu gün 12. Gün ara ara kramplar oluyor umudumu kesmelimiyim
busrax_ Xaza benim yumurtlamam oluyor ve sağlıklı bir şekilde çatlıyor. gebeliği kolaylaştırmak için yine de bu iğne kullanılabilir mi bilginiz var mı
-Cennetkusuannesi- Xaza canım benmide iğne vurulduğumun 9. Günü aşılamanın 8. Günü bugün dayanamayıp ilk idrarda değil çok silik bir çizgi gördüm seninde öylemiydi bir bakar mısın
zehrdemir Çok sevindim sizin adınıza bana da dua edebilir misiniz 12.inci gün kaset test elimde olduğu için yaptım çıkmadı 14. Üncü günde kan tahlili yaptırdım negatif çıktı hala regl olmadım bugün 17. Gün sizce erken gebelik testi yapayım mı bugün doktorumla konuştum âdet tarihini bekle dedi ayın 2 sinde olmam gerekiyor
alisinannesi10 Bende letu + takviye kullandım. Eşimde takviye kullandı değerleri düşüktü.. 2 adet solda 20 mm yumurta olmuştu. Letu da 3. Ayım nasip olmadı henüz. Bu ay 2 tane çatlatma iğnesi verdi doktorum. Geçen hafta salı vurdum. Pregnyl adı. Haftaya salı 2. Haftam doluyor test yapacağım inşallah bu sefer olur. Hep tek iğne vuruyorlardı 2 3 yumurta olmasına rağmen. Bunkez 2 iğne vurdu inşallah olur çok yoruldum ilaç yemekten 😥
Xaza sizdenbiriyim adetimin bitdiği günen sayıdım 10 gün kontrola gitdim doktorum yumurtalarin geliştiğini söyledi ama biri büyüktü patlamasa kist oluşma ihtimali vardi onun için iyne yazdi ve akşam saat 5 gibi vurdum iyneyi sabahin 4 de artık patlama olmuştu ve hemin gün ilişkide olduk o günün sabahsida ilişkide olduk ve çok şükür tuttu (sizde bir doktor kontrolünen geçin ve adetinizin bitdiği 10,11 günü doktor yumurtalarniza baksin eğer gerekli olsa kendisi zaten söyleyecektir☺️)
Xaza munlll benim testlerim aşırı silikti benden başka kimse göremiyordu o derece yani😂eşim gözlerin bozuk dedi bana😄 14,15 gününde tam net şekilde gözüktü bence sizde de 14,15 gününde net görünecektir🤭inşAllah hayirli haberler verirsiniz
munlll Xaza inşallah bana dua edin lütfen eşimde bana öyle dedi hatta yarım saat geçti artık kırmızı oldu çizgi
Xaza busrax_ bilmiyorum valla benimki çok büyümüştü çatlamasa kist oluşacakti onun için iğne yaptirdim
munlll busrax_ bildiğim kadarıyla yumurta tembelliğin de çok kullanılan bir iğne benimki hem küçüktü hemde çatlama olmuyordu ondan kullandım
munlll busrax_ bende ilk tedaviye gittiğimde folik asit önerdi ilk bir sene geçmeden birley yapamam dedi şuan bir sene geçti çatlatma iğnesi kullandım ilk ayım 6 ay kullanılıyor buda tabi doktordan doktora değişiyor hormonel olabilir hormon testi yaptır bence dalgalanma oluyor bende olmuştu o yüzden yumurtalar küçük kalmıştı
munlll busrax_ öyleyse sadece vücuduna zaman vermen gerek peki eşin için gittiniz mi Allâh korusun sorun onda olabilir ilk bayana tedavi uygularlar sonra erkeğe
munlll busrax_ çok iyi anlıyorum sizi inanın bir senelik evliyim ama piskolojim gitti resmen ama doktorunuzu değiştirmekte de fayda var ben devlete gidiyordum sonra özele geçtim daha ilgililer