Mutlu_Bir_Anne3 Kanye Benim kafamdaki senaryoları anlatsam 😂😂 kamera falan güvenemedim, bir de özel bir hastane olmasına rağmen bu korkular 😂 Haberler psikolojimi mahvetmişti 😕 Allah tüm bebekleri kötülüklerden korusun, anne babasından ayırmasın 🙏🏻
Zhdnl S-nur1 bende özelde sezaryen olacağım ama doktorum almıyormuş galiba devlette bile kordonu babaya kestiriyorlarmış burada ama rahatlık ilgi açısından özel tercih etmiştim girmesini isterdim
Kanye ErsBegAs iyi doğumlar cnm şimdiden Allah yardımcımiz olsun 🫂bn sağ salim kalırsam sana anlatırım.😅
lavinya7 Antalya şehir hastanesine giriyorum normal doğuma eşi alıyorlarmış ama başta çok istiyordum yanımda olmasını fakat sonrasında istememeye başladım. Bir çok kişiden duyduğum kadarıyla sonrasında o anı görünce eşten uzaklaşma durumu olabiliyormuş. Aksine eşimde yanımda olmayı çok istiyor. Bende çok kararsızım bilmiyorum emin olamıyorum 🥲
Kanye lavinya7 biz onlarn her halini görüyoruz uzaklasmiyoruz da onlar mı uzaklaşıyormus . Kızçe takma kafana sen onları canımızdan can gidiyor. Ağrı sızı var.Kurban olsunlar bize #Anayiz biz ana …💕🫂😄😃 Allah bize vermiş o acıyı.Tmm Herifler o kadar ödeme yapıyor stres de cabası ama çileyi çeken biziz .utanma yani.
Aycegul S-nur1 girmesini isterdim ilk doğumumda da ama doktorumuz bayılır falan riske atmayalım dedi almadık iyisi de almamışız çünkü diş çekimimde baktı eşim korkan bendim baygınlık geçiren eşim oldu dişçi benden çok eşimle ilgilendi 😂🫢
Lalakaplangl S-nur1 özelde normal doğum olacak inşallah, doktoruma sormadım ama izin verilirse girecek, varlığını hissetmek iyi gelecek
lavinya7 Kanye Doğru söylüyorsun aslında bir yerde görsünler ne çile çektiğimizi anlasınlar analık nasıl bir şeymiş diyorım 😂 bakalım 37 günümüz kaldı bu sürede bende doğumhaneye girip girmemesine karar vermiş olurum zaten 😂😂
Elifmehmetemin S-nur1 valla herkesin kendi görüşü tabi ki canım ama ben o halde beni eşimin görmesini istemezdim zaten elhamdülillah şanslıyım anlayışlı bir eşe sahibim elhamdülillah yardımcı oluyor bana her konuda hakkını ödeyemem
ValideSultan S-nur1 sezeryan düşünüyorsan tabi girsin oyalasın ama vajinal doğumda seni kimse oyalayamaz vallahi… benim eşim girmeyecekti doğuma ama mecbur kaldı girdi son anda bayılmamak için çıktı bir de bir kaç gün sonra bana diyor ki çok kasmışım kendimi karın kaslarım ağrıyor bana bak şurda boğarım seni lohusayım hatırlamıyorum derim demiştim 😂😂😂
iremkzltepe Mutlu_Bir_Anne3 u Deletedmom_297 6+3 kalp atışı duyarım diye gittim doktor izinliymiş haftaya kaldı artık martta olucak inşallah eşim ve bende mart doğumluyuz heyecan var ilk gebeliğim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
nuriyegcl Ne kadar doğum sürecinde doktorun ve hemşirelerin sana destek olduğunu hissetsen de sevdiğin adamın en önemlisi bebisinin babasının desteği bambaşka olur ben de girmesini isterim 🥹
Ozgekiz S-nur1 ilk bebegimde girdi ama çıkardılar işler çirkinlesince. İkinci bebeğimi doğururken de girsin istiyorum. Sezaryen olursa kesin girer de normal doğumda bilemedim şimdi, gidisata bakarız. İlk bebeğim normal doğumla geldi bize 🥰