Nuurky Zamazingo 37+3 üm şuan ve en son kontrol de perşembe günü yani uzunca bu konuyu konuştuk eşim devlette dr olmasına rağmen sezaryen doğuma alamıcağını çünkü yönetimin izin vermediği diğer dr istemediğini söyledi ama normal doğum da alma ihtimalim olabilir demişti.Sezaryen yönetimle alakalı birşeymiş.
Zamazingo Nuurky sezaryenı nasıl yapacaksın balım komple mi yoksa belden uyuşturma ile mi, sağlık olsun hayatım inşallah sağlıkla, huzurla dünyaya gelir miniğin. Bizim konuştuğumuz kişiler bize yanlış bilgi vermiş bir nevi dalga geçmişler sanırım 🥹🩷
Miniboy S-nur1 bende eşimin girmesini istiyorum o buluşmada yanımızda olsun istiyorum🙏🥰 doktorumuz zaten alıyor doğumda o yüzden nasip olursa girecek🙏🍀🧿
kimchikimdi S-nur1 Benimki kavga eder hayatım ben bi bağırsam gider doktora der acıtma canini diye 😂😂 dün annemler de dedi girme imkanın olursa gir diye yok diyo
Nuurky Zamazingo belden uyuşturmalı spinal istiyorum , belki o konuştuğunuz kişi normal doğum ile yapıcaktır o zaman alabilir ama sezaryen hastane yönetimi izin vermiyormuş, sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💝
Nurrr26 S-nur1 ben girmesini istiyordum doktorum doğum anında çağıracaktı kapıda bekledi. Böyle söylediğinde üzülmüştüm işte o süreçte yanımda olamıcak vs diye. Ancak acil sezeryana alındığım için o aşamaya geçemedik. Doğumdan sonra iyi ki tüm doğum aşamasında yanımda değildi diye düşündüm. O halimi görmesini hiç istemezdim. Benim bile aklımdan cıkmıyor. Sezeryana girmesine izin verseler olabilirdi ama normal doğumda asla 👎 Giriyorsa da kapıda bekleyip doğum anında girsinler😂
Derya034 S-nur1 Benim doğumuma eşim girecek ilk doğumuma almamıştı başka hastanede doğurmuştum medikal park alıyo oda çok gitmek istiyo bende istiyorum o ana şahitılsun diye 🫠
Canpareanne Medikalpark Pendik hastanesine gidiyorum onlarda da sadece normal doğumda izin veriyorlar bende eşimin girmesini istiyorum ama normal doğum dışında eş almıyorlar 😢
momdiary06 Canpareanne ben de şunu anlamıyorum fotoğrafçı tuttuğun zaman fotoğrafçıları doğuma alıyorlar da kocalarımızı neden almıyorlar😂