anethole gunes1992 H.Nihal Atsız’ın ruh adam romanındaki karakter. Alışık olmadığımız bir isim ama romanı okuduğunuzda daha etkileyici geliyor
Aysunays gunes1992 Benim de kızımın ismi İlay🩷Şimdi yine kızım olacak Öykü Doğa Beren gibi isimler var aklımda. Eşim de Burçe ve Aydora isimlerini beğeniyor. Aydora nasıl sizce? Erkek ismi gibi mi duruyor acaba dora dan dolayı?
cizgilidefter byzogrtmn Allah çocuklarınıza sizinle birlikte uzun, sağlıklı ömürler versin. İlay da çok çok hoş, Gökçe ismi de.
Auri aybalasmom Her türlü belayı acıyı yaşayan biziz hala ağlamaları bitmiyor Türkçe isim koyacağız diye faşo ağa diyecekler yakında bize ahahah 😂
aybalasmom kimchikimdi konuşuyorum konuşabiliyorum. Var bi bildiğim. Ama burası siyasi bi platform değil anne bebek uygulaması. O yüzden daha fazla uzatmayalım. Siyasi platform bi sayfa üzerinden seninle konuşuruz🫶
gunes1992 Buranın konuşma konusu belli arkadaşlar hoşuma girmeyen başka sohbete geçsin ya. Burda bile rahat vermediler. Sizene Türk ismi koymak istiyoruz ve bu konu tartışmaya kapalı. Sizde kendinize sohbet açın
aybalasmom Auri yani olanlara bakılırsa öyle diyecekler. Ülkemizde dilimizi sevmek, Türkçe isimler koymak, çocuklarımızı ona göre yetiştirmek garip karşılanıyor
Sinembaby gunes1992 Oğlumun ismi “Türk” ikinci de yolda geliyor onunda ismini “Baybars” düşünüyoruz 😇
Sinembaby anethole yok canım sadece Türk ismini biz koyduk nüfus da bi sıkıntı çıkmadı 3 sene önce. Çıkarsa da önünü açmış olduk birinciyi veren devamını da vermek zorunda 😄
Cicilininkini gunes1992 ilk kızımın adı elif elisa 2.zeynep elen 3.ahsen betül Kızlarımla ve isimleriyle gurur duyuyorum 4.hamileyim erkek olursa cihan yada bilal düşünüyoruz yanlarına illa ikinci koyarak tabi ikiili gittiğimiz için Kız olursa da tamamen eşime bırakıyorum kızlarıma gönül rahatlıgıyla isim koyamamıstı hel bi öneriler geldi ya benden ya 3.kişilerden ortak karar alındı bu kez ben koycam diyor bakalım nasip
Serde55 Cicilininkini Elen ve Elisa isimleri fazlasıyla tezat olmuş. Bunlar gayrimüslim isimler. İslami isimlerin yanına uymamışlar
Cicilininkini Serde55 elisayı hep hamile kalmadan bile cok sevmiştim ilk arastırdıgımda cennet kapısında bekleyen melek anlamına kapılmıstım sonradna bi öok farklı anlamıda oldugunu farkettim ama koymustuk artık Elense eşimin işyerinin adıydı ama kesinlikle gayrimüslim isim degil sadece pek bi anlam tasımıyor ama iki isim gittigimiz için uyumlu olsun istedik tabi o sizin fikriniz ama saygı duyarım