gunes1992 anethole güntülü ilk defa duydum farklıymıs canım, almila ve aybuke cok güzel isimler bayıldımmm
anethole gunes1992 H.Nihal Atsız’ın ruh adam romanındaki karakter. Alışık olmadığımız bir isim ama romanı okuduğunuzda daha etkileyici geliyor
gunes1992 Eliffbaby cok güzel ikili olmus ama hangi isimle cagırmak isterseniz onu koyun bende iki isimliyim ilk ismimle çağrılıyorum hep
Seda0666 gunes1992 Aynı fikirdeyim bizde Öz Türkçe isim koyduk kızımıza bir kaç gün sonra inşallah “Gökçe” miz bizimle olacak🙏💘🥹
Innerglow gunes1992 Göktürk Gökalp Kürşat aytuğ göktuğ alper pusat kutay alptuğ çok var bende Alp koydum bidaha oğlum olursa Göktürk koymayı düşünüyoruz
ozgul__ gunes1992 Oğlumun adı Çakır Efe ♥️ kızımın adı da Gökçen Umay olucak ♥️ Eğer bi oğlum olsaydı tekrardan Ata ismini ya da Göktürk ismini düşünmüştük 😋
aybalasmom Asenassmom tam olarak ne yazdığını hatırlamıyorum ama Türk yazarken küçük harfle yazmış ben de rahatsız oldum.
aybalasmom Mirayy_21 size saygı duyuluyor da siz ayrı baş çekmeyi seviyorsunuz kendinize bi sorun çıkarıyorsunuz. Madem saygı duyulmuyor çık git o zaman kal diye ısrar eden yok
kimchikimdi aybalasmom Ne kadar da yanlış, ayrıştırıcı ve ırkçı bir cümle kurmuşsunuz. ‘Ayrı baş falan’ arşivlere, tarihe vede gündem haberlerine bakın isterseniz. İyi günler :)