Ftmnur11 Helloben benimde yarın.dun test yaptım önce negatif sonra silik oldu.bugun yine test alıp yarın sabah yaparim adet olmazsam. Adet ağrılarım var kaç gündür pek umudum yok ama bilemiyorum.senin varmı belirtin ağrın falan 🥰
feridelevent_08 Helloben normalde benimde regl günüm ama bu ay geç yumurtladım o yüzden 2 3 gün sonra olurum diye düşünüyorum .. İnşallah olmayız
Hempol Helloben benimde yarın regl günüm awoxlar çok çok az silik çizgi gördüm ama dün Predictor yaptım silik bile çıkmadı regl belirtiside yok bekliyoruz bakalım😅
Admsarzu Benimde regl günüm testlerde pozitif gördüm bugün yine yaptım çok şükür yine pozitif gördüm kan vereceğim inşallah yarın yada diğer gün 🫠🤲🏻
Ftmnur11 feridelevent_08 inşallah.evet beklemek çok zor.ben yumurtlama günümü bilmediğim için (yumurtlama oldumu onu bile bilmiyorum 😄)ilişki tarihinden itibaren gün sayıyorum.bugun 10.gun .bakiyim eğer adet olmazsam bence bı kaç gün daha dayanırım test için 😊 beklenen adet 29 temmuz yani yarın 🦋
Helloben @Ftmnur11 ya inan karman çormanım hiçbir bariz belirtim yok. Allahım nolur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin böyle beklemek bu stres çok farklıymış zormuş :(
rapunzel9222 Helloben benim bugün dü dört gün önce öğrendim belirtim sık idrar sürekli su içme isteği afedersiniz kabızlık göğüslede dolgunluk ve yeşil damarların belirmesi adet olacakmışım gibi kasık batması ama hamile olduğumu kabız olunca anlamıştım 😊 inşallah tüm isteyenler bu ay gebe çıkar
feridelevent_08 rapunzel9222 bende de sık idrar var sürekli su içme isteği bir göğüsümde hassasiyet var ötekinde sıfır hiç yok bide kremsi akıntı … acaba mı ya ?
Miracle_1 rapunzel9222 belirtilerimiz benziyor benim de baya geçti ama cumartesi negatif çıktı hâlâ umut var inş bekliyorum 🙏🏻 size hayırlı olsun 🌸😊
rapunzel9222 feridelevent_08 adet belirtisyle gebelik belirtisi benziyor ama muhakkak adet belirtisinden ayıran bir belirti vardır
rapunzel9222 @“feridelevent_08”# inşllah vardı adet belirtisinden farklı bir belirti oluyor bence yani afedersiniz sürekli gaz çıkarma oldu bende kendi vücudunuzu dinleyin adetten farklı bir belirti vardır
feridelevent_08 rapunzel9222 aminn 🤲🏻 Bide şey duymuştum gebelerde ilk haftalarda rahim yumuşak olurmuş varmı böyle bişey
feridelevent_08 Ftmnur11 inşallah hepimiz gebeyizdir 🤲🏻 evet ya beklemek çok zor bende sabırsızlanıyorum test yapmak için 😁