Kikiriki Beyzanrcnp çok geçmiş olsun suyum sürekli değişiyor bugün ki ölçümde 5.8 çıktı ama sabit kalmıyor sizinde mi su azlığınız veya su gelişiniz vsr birde neden taburcu ettiler
nisaakb Elooops o haftalarda çok acile gittim. Hep boşa gitmişim. Tatlı yiyip sola yatın. Yorulunca da bebek hareket etmiyor bol suçu alıp dinlenin
msl444 nisaakb 28 haftada aynı şekilde benim iki gündür haraket azlığı problemim var,acile gidince ne yapıyolar
UraSsmom Elooops Genelde ne zaman çok hateketliysem iş güç yaparken vs hareket etmiyo bebeğim. Böyle hissedince çikolata yiyorum biraz uzanıyorum başlıyor oynamaya
msl444 Gamz01 bende 28 haftalığım ,ben dün hissettim ama her zamankinden daha azdı,bugünde aynı şekilde oldu, sanırım düzelir herhalde ,başka bir tektik yaptılar kı size acilde
nisaakb msl444 doğumhaneye çıkardılar ebeler alttan muayene edicez doktor yok dediler. Ultrasonla biz bakamayız dediler. Alttan muayene istemiyorum dedim. Kavga döğüş nst ye bağladılar kalp atışı normal diyince eve geldim. Zaten eve geldiğim gibi hareketlendi. Gündüzleri uyuması normal akşam gece de hareketlenmezse bence o zaman gidin. Karpuz gibi şekerli meyveler yiyip sola yatın karnınızı iyi doyurun