Elooops Kızlar 28+3 üz bugün normalde bebeğim çok hareketliydi 2 gündür hareketlerinde azalma var sizde durumlar nedir ? Yaşayan var mı
Senem10 Elooops arada oluyor öyle stresliysende pek hareket etmez cikolata tatlı şeyler ye uzan hareket eder zaten gun içinde hareket halindeyiz diye uyukluyorlar uzan karnını dürt tepki verir
beyzaakartal Elooops benimde öyle ya şu an 28+2 ama dünden beri hareketleri azaldı böyle kımıldama gibi hissediyorum varla yok arası çok geriyor beni önceden hep sert tekmeler atardı korkmaya başladım
Denizj Elooops son bi kaç gündür çok mu yoruldunuz? Dinlenmenize rağmen hareket artmıyorsa bi doktora gidin derim. 27. Haftamda benzer sorunla gittim bende hareket azlığı erken doğum sebebi olabiliyor dendi tedbir amaçlı görmek istiuo doktorlar.
Fatnur38 29+3 bende de dün oldu normalde aşırı hareketli dün çok sakin hareket etti bnde korktm ama şuan gene aynı duzeliyoyani
Kikiriki bilgemomy canın benim eve tdoktorla görüştük 32 ye kadar beklemeyi hedefliyor şu anlık durum iyi dedi bazı değerlerim yükselmişti onlar düşmüş bebek gelişimi şükür iyi dedi ama ben heyecandan kilosunu vs sormayı unuttum bu saatten sonra korkma dedi güven verdi 🥹 çoook şükür
Elooops beyzaakartal benimde aynı durum canımı acıtırken birden sakinledi yavrum nerdeyse hiç uyumadım dürtüyorum tepkide vermiyor gece
Elooops Hepimizin sağlıklıca kucaklarımıza alalım inşallah Antalya’da oturuyorum hava da çok sıcak belkide ondan
bilgemomy Kikiriki bence de korkma maşallah çok güzel ilerledin benim de suan ki hedef 32 , bende 27 haftalık oldum inşallah ileriyi görürüz rahat , taburcu durumu yok o zaman hastanedesin
Kikiriki bilgemomy evet canım hastanedeyim doğuma kadar ama böylesi daha iyi en azından hergün nst vs takip ediliyor inşallah ikimizde 32 yi görürüz 1 gün bile çok kıymetli keşke daha uzun olsa ama benim durumda biraz zor sanırım. Senin nasıl gidiyor
bilgemomy Kikiriki sağlıkla gelsinler de benim de 3 hafta sonra uzadıysa belli olacak gidişat , yatıyorum sadece tuvalet yemek banyo harici kalkmıyorum :/
bilgemomy Kikiriki aynen öyle yatalım bakalım benimde vücudum yamuldu resmen inşallah sağlıkla gelsinler de başka bisey istemiyorum
Beyzanrcnp Kikiriki merhaba suyunuz ne kadar çıktı en son benim 3.3 cm çıkmıştı 4 gün hastanede yattım bugün taburcu ettiler
Gamz01 Elooops ben 2 kez yaşadım bunu şuan 28 haftalığım en son geçen hafta yaşadım nerdeyse bir gün hissetmedim acile de gittim korkmayın bu durumu yaşayanlar 2 güne düzeliyor bebek pozisyon değiştiriyor hareketi o yüzden ya hissedemiyosunuz yada hafif hissediyorsunuz arkaya dönmüş oluyormuş 2 gün hiç hissetmezseniz gidin doktora
msl444 Gamz01 bende 28 haftalığım ,ben dün hissettim ama her zamankinden daha azdı,bugünde aynı şekilde oldu, sanırım düzelir herhalde ,başka bir tektik yaptılar kı size acilde
Kikiriki Beyzanrcnp çok geçmiş olsun suyum sürekli değişiyor bugün ki ölçümde 5.8 çıktı ama sabit kalmıyor sizinde mi su azlığınız veya su gelişiniz vsr birde neden taburcu ettiler