ErsBegAs Kızlar haftaya pazartesi gün aldıııkkk 🥹🥹😍😍 Açılmam yok sancım yok 🥹 Baş aşağı dönmüş ama ben planlı istedim.. Gelmek isterse gelir zati
Busrabzkrt ErsBegAs kaç haftalıksın kaçıncı haftada alıcak bende cuma günü gidicem tarih almaya şuan 35+4 haftalik hamileyim 38+0 da almasını istiyorum en geç günde 3-4 kez sancım oluyor artik dayanamiyorum
1234G ErsBegAs benimde haftaya pazartesi 39+0da alacak ama benim sancılarım var durursa bu hafta gelmezse iyi hayırlısıyla kucağımıza alalım 🌼🐣
Busrabzkrt ErsBegAs ilk dogumunsa genelde geç alıyorlar zaten benim şuan erken doğum riskim geçen gün sezeryan tarihî almaya diye gittim bir gece hastanede yattim
YavruKurtveAnnesi ErsBegAs öyle düşünme ya, senin elinde olan bir şey değil ki. Bak benimki baş geliş ama mecburi sezaryen, bacağım platin olduğu için 🥲
Bsra-0 ErsBegAs canım bende aynı durumdayım. Dönük ve bende sezeryan düşünüyorum cesaret edemediğim için ama çokta kararsızım belki diyorum normalı çok kolay yapıcam. Karar ver dedi sezeryanda netleşirsem 5 ağustosda alcak benide 38+5te
Asortikhanim ErsBegAs hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza 🥰 neden beklemiyorsunuz sağlık sorununuz mu var
Alya05 ErsBegAs bebişin doğum pozisyonu almış normal doğumda başlayabilir Sanırım normalde istiyordun bebek ters dönmeden
Alya05 ErsBegAs bence bekle derim. Açıklık olur Aslan orda kalmaz ya 🥰 bide ilk doğum açıklığın olmaması normal diye düşünüyorum 🤔 Normal doğum daha iyi toparlanırsın 41 haftaya kadar yolu var ki normal için doktorun keşke seni destekleyip motive este 🌸