Tastan Merhabalar 32+3 haftalık hamileyim. Bebeğim bazen günde 1-2 kere hıçkırıyor bazen hiç hıçkırmıyor bu normal mi ? Midesinde veya yutma da vs sıkıntı mı var acaba diyorum korkuyorum benle aynı durumu yaşayan var mı ?
ftm5523 Tastan 33.haftamdan beri hickiriyor gunde 3 kere bile oldugu oluyor ama endiselenme ilk gebeligimde de oyleydi dogdugu zamanda hickirik vardi bir problemi yoktu
feslegen_13 SuEr_Tu1512 Ben 26. Haftadan sonra hissetmeye başlamıştım hıçkırdığına dair yazı okudum tuhafıma gitmişti ama şahit olunca çok güzel bir duygu 🥰
Selim_Alparslan Tastan Bende 32+2 oluyorum kuzum benim bebegimde hickiriyor gunde 3 kez falan coook tatli oluyor ya bazen vajinamda bazen karnımın tam ortasında oluyor 👻🫠🙃🤩
Evrim-96 Selim_Alparslan ay benim de 32+1 bugün ilk defa aa hıçkırıyor dedim belki daha önce de olmuştur ama baktım sürekli karnım pıt pıt atıyor dedim bu tekme vs değildir herhalde çok garip bi histi ama mucize rabbimden ya içinde daha çok hissediyorsun isteyen herkese nasip etsin bu duyguları çok güzelmiş 🥹
Asortikhanim Selim_Alparslan gelişimi iyi demişti ciğerleri güzel gelişim gösteriyor doğduktan sonrada devam eder normaldir demişti
Selim_Alparslan tahamommy aşkım kalp atması gibi pıt pıt atıyor düzenli ve ritmik uzun sürmüyor tabi 🤩 sende de mutlaka oluyordur 🙃 hareketleriyle bazen karışıyor ama ben dikkatli dinlediğimde de fark ediyorum 🤭
feslegen_13 Tastan Bence bir sıkıntı olduğu için değilde sağlıklı olduğu için yoksa hareket filan az olur diye düşünüyorum
Efendininannesi Tastan ben şu an 26. Haftamdayım 2 gün üst üste hıçkırmaya başladığını hissettim oğlumda çok fazla hıçkırıyodu iyi bişey diye biliyorum ve gayet normal korkulacak bir durum değil
tahamommy Selim_Alparslan yaa olabilir belki dikkatli dinliyim bakim 🥰 yemek yedikten sonra falan mı oluyor acaba yoksa herhangi bi zamanda da olur mu
Selim_Alparslan tahamommy kuzum genelde yemeklerden sonra başlıyor 🤭 ama bazende durup dururken yapıyor ama çok kısa 🤭🙃