Ebru567- 12 haftalık bizimde bende daha öğrenmedim cinsiyeti ama maşallah pek oynak hareketli ikili tarama verdim hcg 47 çıkmış kızımda 83 çıkmıştı acaba cinsiyetle ilgisi var mı ki bir postta görmüştüm 50 alti ise erkek 50 üstü ise kiz diye
Ebru567- Ervahayal e nabizda direk gözüküyor benim tabi grafik falan gözükmüyor ama beta gözüküyor direk
Ervahayal Ebru567- ikili teste rapor ektedir yazıyor PDF indiıyorum onda hiç bişey yazmıyor grafikte yok özelde yaptırdım
Ervahayal Ebru567- PDF şeklinde attım e nabızdakinide attım canım bakarmısın hiç bişey yazmıyor anlamadım
Ebru567- Ervahayal Bak böyle cikiyor bende uygulanan giriyorum ziyaretlerim yazanın yanından tahlilelerime basıyorum en sonki tahlil ordada ok var pdf nin olduğu yerde direk böyle cikiyor bende oka basınca
Smyr_97 Ebru567- bizim senle degerleremiz yakin cikmis ve ayni gun yaptirmissin bende devlette yaptrdim bide kagida yazip verdiler 2 falan yaziyodu sanirim devlette perinolojiye sira bulmak ölüm
mom3460 Ervahayal canım rapor ektedir yazıyor ayrı bir rapor olmalı sonuçların yazdığı. Size göndermediler mi onu?
Ervahayal mom3460 yükleyecekler bakalım meraklandım iyice beta hcgden cinsiyet belli oluyormuş ondan merak ettim
Ebru567- mom3460 bende 15 gün önce öğrendim bu teoriyi kizama baktım 83 çıkmış tutmuş simdiki 47 çıkmış teoriye göre erkek ama doktorda kiz tahmininde bulundu
Ervahayal mom3460 ikinci kızımda yaptırmıştım şimdi o aklıma geldi tarhine girdi. Çıktı o 96.4 beta hcg bakalım bu sonuç ne çıkacak iyice meraklandım bilmıyordum daha önce
zuk -dmlaklnc0 kızıma doktorum 11 haftalıkken kız dedi kız doğdu 😅 şimdi tekrar hamileyim 11. Haftayı bekliyorum