-dmlaklnc0 Haftada cinsiyetini öğrendim doktor çok net konuştu, sizlerde öğrenip sonradan değişme durumu oldu mu acaba
hayirlisi06 -dmlaklnc0 o haftadan sonra değişmez gibi bilemiyorum Bacak arası foto varmı ne dediler cinsiyet e
minikari -dmlaklnc0 ay bende merak ettim üstte dursun doktorum 12. Haftada %90 kız 16. Haftada %100 kız dedi ama değişir mi hala düşünüyorum detaylıyı bekliyorum ☺️
srzblgn -dmlaklnc0 beeeen 🤚🏻16. haftada doktor kesin erkek gibi konuştu gösterdi hatta ultrasonda güya 🤣 18 de kız çıktı 36 hafta hala kız
HaticeArCi -dmlaklnc0 16. Haftamız. dün saniyelik bir görüntü ile %70 erkek dedi. Bagdaş kurdu hemen keyif insanı 🤣
-dmlaklnc0 minikari ben de her hastaneye gittiğimde sormayı düşünüyorum ama tabi en net detaylıda çıkıyor 😇
minikari -dmlaklnc0 evet ben de aslında bu hafta da gidip sormak istedim ama geri vazgeçtim en iyisi detaylıyı beklemek 😂🥹
sevvallcnr srzblgn kesin net olarak göstermiş myiid bende 15. Haftada erkek olarak kesin dedi ama içimde hala kız gibi geliyor
Filizingoo @-dmlaklnc0 bende 16 haftalıkken gittim açmadı kıza benzetti 17 de tekrar gittim açmadı kıza benzetti bakalım 20 de gidicem bu sefer
-dmlaklnc0 Filizingoo bana da çok net konuştu benzettim veya tahmin ettim gibi bir söylemde bulunmadı etrafımda değişir diyenler var da kafam karıştı benimde
Filizingoo @-dmlaklnc0 o aylarda genellikle tam belli olmuş oluyor ama senin bebe ters köşe yaparsa bilemem 😂
-dmlaklnc0 Filizingoo Hahahahah detaylıyı bekleyip göreceğiz artık 😂 bazen çok tatlı şeyler görüyorum alasım geliyor ama tutuyorum kendimi ya değişirse diye 😂
Filizingoo @-dmlaklnc0 valla ben bakmıyorum birşeylere heveslenmeyeyim diye belli olsun girişicem heyecanla 😂😂
-dmlaklnc0 HaticeArCi ahahah bizimki de her gittiğimizde bağdaş kuruyor dün doktor bacak arasını gösterdi bak burda pipi yok için rahat olsun artık dedi 😂