cerensare mide bulantılarım azalmıştı tekrar başladı yemek yiyemiyorum hep istifra ediyorum artık safra çıkarıyorum sizler nasılsınız normal midir bu
Ipek0z cerensare ne bulantı ne kusma yok ben de yarın 10 haftalık olacağım. Ama sürekli çok uykum vsr hiçbir şeeye gücüm yok keyfim hiç yok. Herkeste farklı bir belirti oluyor canım hepsi çok normal. Üç ay bittikten sonra toparlarız diye düşünüyorum
nurk0 cerensare bende 8. Haftaya gireceğim canım mide bulantım var benimde fazlasıyla ama yemek yeme konusunda iştahımda azalma olmadı maşallah hep birşeyler yiyorum iyimi kötümü bilemedim ama halsizlik uykusuzluk böyle akşama kadar hiç bir iş yapmadan yatıyorum gene aynıyım yorgunluk var üzerimde
Mamiko_2020 Yarın 10 hafta oluyorum ama hala halsizim midem yanıyor gibi bulanıyor gibi sürekli bi kazıntı hali var 🥺Resmen sürekli yatıyorum,zevk almıyorum bir şeyden.Umarım sağlıkla hayırla biran önce geçse bugünler 🙏🏻
cerensare Mamiko_2020 benimde aynı düzelmişti bir ara şimdi tekrar aynı oldu 9+3 deyiz bizde açım ama bulantı yanma çok fena ya rabbim yardımcımız olsun
Derya146 Mamiko_2020 10+1 günlüğüm bende aynı senin gibiyim hiç birşey yapasim yok bulantılar da devam
cerensare Ipek0z maşallah maşallah en kötü günün böyle olsun inşallah rabbim kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
elmasd nurk0 bende 6 . haftaya girdim uyku düzensizliği sabah mide bulantısı akşam ağır yemek kokuları midemi bulandırıyor uykusuzluk halsizlik var ve sürekli acıkıyorum dakika başı
cerensare nurk0 açlığım iştahım var ama bulantı çok fena yapıyor iki lokma yesem mahvoluyorum rabbim kolaylıklar nasip etsin hepimize
cerensare elmasd bende de aynı açlık var ama yiyemiyorum mutfağa giremiyorum 1 aydır asla allah kolaylıklar nasip etsin inşallah hepimize
elmasd cerensare amin inşallah 🤲🏼, yumurta ilk günlerde yiyodum ama yiyemiyorum bide artık gece uyanıyorum uyku düzenim şaştı ve sabah bulantıları çok fena ama olsun her şeye razı olmak lazım Allah’ımin mucizesi 🤲🏼
Ipek0z sedosko2634 cinsiyet için sen de çok heyecanlı mısın🥹 ne olacak acaba yaaa burada keseden tahmin ediyorlar ama benim hiç ultrason fotoğrafım yok elimde soramadım ben🙈
Cicilininkini cerensare aynı durum bende de var bende artık bitti dedim 2gündür tekrar basladı ama kusma olarak degil bildigin bögürüyorum midem kazınıyo sürekli ama canım bişey yemek istemiyo ama bileyler yiyesim var ama yenmiyo ama ama amalar arasında gidiyor geliyorum tuhaff
cerensare Cicilininkini ay gerçekten benimde midem boş bazen çok zorluyo öğürmeler safra kusuyorum sadece dediğiniz gibi benimde canım bi yemek istiyo bi istemiyo çok garip en kısa sürede sağlıkla hayırlısıyla atlatırız bugünleri inşallah
YyyyYasemin cerensare 11+6 yım çok olmasada yinede hala var ve mahvediyor bazen çok iyiyim bazen çok fena