ftmnrkya ya o konuda Bilkent şehir hastanesi çok tedbirli gerçekten beni çok yakından her hafta kontrol ettiler gerektiği yerde yatirdilar vs ben herseyden çok memnundum. Birde diyorum ya her kontrolde nasıl hissettigimi , ağrı sızı baskı hissi olup olmadığını falan sordular. Zaten beni 25. Haftada nst ye baglaya başladılar. Tabiki bebeğin kalp atışı probunu takmadan sadece toco bakıyorlardı (sancı/kasılma) . Benim ekstra bişey dememe gerek kalmadan gereken tedbirleri onlar aldı. Şu doğum sancısı ile gittiğimde saat 12 yi geçip 36. Haftaya girdiğim için “dogurmasaydin da perinatolojiyle işin bitmişti” gibi bir cümle hatırlıyorum o anki şeyle. Yani muhtemelen ben doğum yapmamış olsaydım da kadın doğumdan devam edecektim çünkü kritik haftayı aşmış 36 yı görmüştüm. O yüzden Doğum yaptığım yer perinatoloji servisi miydi bilmiyorum inanın. 2 b de doğum yaptım ve yatışım oldugu andan itibaren annem geldi yanıma isteseydim eşim de gelebilirdi ben annemi istedim. Sonrasında sadece doğum başlayınca odadan çıkarttılar. Odayı temizlenince de babayı arayıp çağırdılar gelin görün diye. Benim tecrübem bu şekilde oldu. Benim yanımda hep biri vardı hiç yalnız değildim.