Mervecihan2635 Kızlar merhaba 2. Oğlum geliyor inşallah ❤️ ilk çocugum da oğlan 2. Sinin de oğlan olacağını öğrendik ❤️ benim gibi oğlan anaları var mı nasıl oluyor çok heyecanlıyım ❤️
armanbebekk Mervecihan2635 bende ikinci oğluşa hamileyim ilki 4 buçuk yaşında ikincisi 32+1 haftalık ❤️
halitefe Mervecihan2635 bende ikinci oğluma hamileyim inşallahta çok güzel kardeş arkadaş olacaklarına inanıyorum yalnız kalmayacaklar hiç
Mervecihan2635 halitefe ben de öyle olacağını düşünüyorum aslında 1 oğlum var 1 de kızım olur ikisini de tatmış olurum diyordum ama sağlıkl gelsin inşallah 🙏 arkadaş olurlar diye diye düşünüyorum ben de
Kvsr46kvsr Mervecihan2635 cuma günü aldım kucağıma oğluşumu 😅😅 iki kızdan sonra özellikle bez değiştirirken biraz tuhaf oluyor 🤣🤣 ama mis gibi cennet kokusu tarif edilemiyor tabi ❤️
Selim_Alparslan Mervecihan2635 Bende 2.ogluma hamileyim canım 32+1 olduk oglusumla 😊🌸 Ilki 6 yaşında 👻
oslms Erkek bebek hamileliği rahat geçiyor diyorlar doğru muu tecrübeli hanımlar?? Daha az mide bulantısı daha az halsizlik filan olurmuş 🤨
Mervecihan2635 oslms yok ya ben ikisinde de mide bulantısı ve kusma yaşadım halsizlik vs. Hepsi vardı ben de kızlarda daha rahat geçiyor diye duymuştum
Azlpp oslms hiç alakası yok ben de ilk oğluma hamileyim şu an yüzümdeki akneler sivilceler mide bulantıları halsizlikler