mavigece425_ 8.haftadayim kilo vermişim aslında güzelde besleniyorum neden olabilir veya zararı var mı ?
mavikalpvemavikalp mavigece425_ evet ben 2 hamileliğimdede ilk aylarda 5er kilo verdim normal Birinde istifra ettim birinde hiç etmedim
tahamommy mavigece425_ düzensiz beslenmeden birden sağlıklı ve düzenli beslenmeye geçmekte kilo verdirir endişlenecek bişey yok yani, ödem gider vücuttan yada yağ yakıyorsunuzdur, zaten bebeğin o haftalarda hiç kilosu yok ve sizin kanınızdan besleniyor
HavvaM0806_ mavigece425_ 12 haftaya kadar bebeğin senden hiç ama hiç besin almiyormus ben o hatayı yaptım sürekli yedim 3 kilo almıştım şimdi 16 +5 haftalık hamileyim 6 kilo almışım doktorum diyetisyene yonlendirdi fazla kilo almamak için o yüzden hiç üzülmeyin kilo verdim diye ne güzel almadınız verdiniz
Iremsel_ mavigece425_ şuan 15 haftalık olmamıza 1 gün kaldı ve bende bu süreçte toplam 6 kilo verdim aşırı bulantım kusmam yokru sadece gece oluyodu bulantım o zaman bazen kusuyorsum kusmalarım sayılı olmasına rağmen verdim bence korkma şuan biz Fe çok iyi ilerliyoruz gelişim olarak doktorum bebek kilo alıyor ve gelişimi güzelse annenin kilo vermesi önemli değil diyor
mavigece425_ mavikalpvemavikalp bende kusma ara ara oluyir ama bulantı aşırı var işte ilk gebelik olunca bı korktum
Synonyms Cok normal bende öyleydim sonrada pufladim :) simdi kilom ileride bile tartılmaktan vazgeçtim
Mrsz mavigece425_ benim de ilaçlara rağmen bulantım geçmiyor çoğu hamile sadece sabah bulantım oluyor diyor benim hep sabahtan akşama kadar öyle olunca da mecbur veriyorsun
Mrsz İlk 3 ay 10-15 kg veren var .Bende 8. Haftadayım 3 kilo verdim yapabileceğim bişey yok.Bu kadar bulantıya benim yerinde başka bir insan olsa da verirdi
Mrsz mavigece425_ yok canım ben de sıkıntı olmadığını okudum çok zor olsa da fazla kilom gidiyor en azından diye kendimi teselli ediyorum 🤣🤣tabii düzelse ben dikkat ederdim yani bu hal çekilmiyor
tahamommy mavigece425_ olmaz olmaz korkma, ilk trimester kilo vermek için de ideal bir dönem sonra zaten istesen de veremiyorsun 🫠
fleease 7+3 teyim 3 kg gitti. Bulantıdan yiyemiyorum, bazen bulantı azalıyor ama iştahım da yok canım hiçbir şey istemiyor. Normalde yediğimin yarısını bile yiyemiyorum.
vanilya_kokusu fleease ay ne de aynıyım sürekli midem bulanıyor kusma. yok ama 24 saat bulantı var ya bişey yiyemiyorum sürekli yorgunum
HavvaM0806_ fleease benimde midem bulanıyordu ama yemedigimde açlıktan daha çok bulanıyordu hep kuru şeyler yiyordum tost sandviç falan çünkü yemek hazirlayamiyordum
fleease vanilya_kokusu aynen kusma bende de yok. Bulantım azalınca yiyeyim diyorum bu sefer de ya kokudan bulanıyor midem ya da yerken bulanıyor yine yiyemiyorum. İştah da uçtu gitti normalde aşırı iştahlı yemeyi seven bir insanım.
vanilya_kokusu fleease bende aynu vala iştah yüzünden çok kilo almıştım bir ara yiyorum az az ama midem bulanıyor kalkıyorum mecbur çok zor ya mutfağı temizleyene kadar mahf oldum tiksiniyorum herşeyden ama ilk hamileliğim daha zordu aşırı derecede kusuyordum baya kilo vermişti.🤦🏻