Ege_annesi mysunshine1 ! Benimde bat 31 bugün yaptım hiç bişey çıkmadı [https://mutluresim.com/images/2025/07/27/XQ7tx2.jpeg](https://)
Ege_annesi mysunshine1 evet ilk idrar ile yaptım ama ibşallah geç döllenmedir dün mide bulantısından kustum kasıklarımda belimde ağrıyor inşallah vardır da geç döllenmedir sizde kesin var bu arada hayırlı olsun 🥹❤️
anneolmakisteyenben77 Ege_annesi erken daha bence biraz daha bekleyin vardır inşallah belirti var sizin de
anneolmakisteyenben77 Ege_annesi tamam dua edeceğim vardır inşallah Allah büyüktür umut kesilmez siz de dua edin 🙏🏻
eminekiz mysunshine1 hayırlı olsun inşallah vardır ama var gibi duruyor 😍 sizinle günlerimiz aynı ben 23 ünde kan vermiştim ama henüz erkendi bat 30 yarın yapsam çıkar mı idrar testinde beklemeli miyim
mysunshine1 eminekiz eğer döllenme geçse çıkmayabilir üzülmeyin negatif çıksa bile bide bazı testler hassas değil adet gecikmesinde anca çıkartıyor pozitifi
ozlemsuuuuu kızlar benim de sat 2 Temmuz bat 30 Temmuz sabah ilk idrarla test yaptım böyle çıktı gebelik var mıdır @ @
rapunzel9222 ozlemsuuuuu bence var adet öncesi silik çıkıyor genelde yarın kan verebiliyorsanız verin net orda belli olur
mm_m954 mysunshine1 inşallah öyle ama aha bende yalancı pozitif kurban oldum önce test negatif Sabah pozitif ama benim test bebetime yalancı pozitif verdi
rapunzel9222 mysunshine1 benimde böyle çıktı bat 28 adetime 4 gün varken yaptım silik çıktı iki gün önce kan verdim hamileyim sende ver yarın kan kesinleşsin bence var gibi görünüyor ama
mm_m954 mysunshine1 vala pembe çizgi çıkardı canm hemde sanyiede inanmadım bidaha yaptım ve oda poztif verdi aha hamilemyim dedim negatif çıktı
anneolmakisteyenben77 mysunshine1 merhaba keseyi gördünüz mü ben daha göremedim dün gittim beta 373 çıktı 4+3 hamileyim şu an daha erken dedi doktor bir hafta sonraya çağırdı
babyshark__ yasemiinsari erken gebelik testi hassasligi beta HCG 10 ve ustuyken normal test 20 25 olunca çıkıyor
mm_m954 mysunshine1 yene ayine marka şans canm iksi de bana geldi inşallah bu testler gerçekten çüçük olmyiana gitmez