Yaprakunallar Kızlar kan testi yaptırdım sonucum bu şekilde çıkmış 28 yaşındayım sekiz aydır çocuk deniyorum henüz olmadı bu seviye düşük mü sonucu görünce bayağı ağladım bilgi verirmisiniz
hurrems Yaprakunallar degeriniz gayet iyi benim en son gecen sene yani 28 yasinda 1,30 du. Bu amh ile iki kez gebe kaldim biri dustu biride simdi 38 haftalik hamileyim. Cok cok daha dusuk amh ile hamile kalan yakinlarim var. Amh tek basina onemli bir sey degilki sizinki gayet iyi bence
Deletedmom_297 Yaprakunallar hayır gayet iyi önemli olan kalitesi Benim yaş 30 1.300 amh ile kaldım insanlar 0.01 ile kalıyor
seldayaz 26 yaşındayım benimde 1.70 çıkmıştı düşük dedi doktor deneyin 3 ay dedi o 3 ay içinde eşim için gen men x ,benim için 1x verdi dışardan almıştım ilk ay hamile kaldım ilaç etkisi mi bilmiyorum ama sadece yumurtlama gününü takip et rezervin az
Yaprakunallar seldayaz yumurtlama günümü takip ettim geçen ay olmadı , bu ay takip etmedim düzenli ilişkiye giriyoruz diye , yumurtlama haftamda koku sorunu yaşıyorum ilişkiye giremiyoruz şaka gibi bi durumun içerisindeyim değerimde böyle çıkınca çok üzüldüm şuanda
Yaprakunallar hurrems ay suan çook mutlu oldum internette kötü şeyler diyordu nasıl sevindim anlatamam
Mercimek7713 Amh tek başına degerlendirmek doğru olmaz demişti doktorum fsh lh esh bu değerler de önemli amh 1 le gebe kalanlar var
Yaprakunallar Deletedmom_297 nasıl korktum anlatamam gözlerim şişti ağlamaktan çok düşük geldi 1.85 gözüme korkularımda vardı yaptırırken yani doğal yolla kalabilirmiyim tedavisiz bu değerle az değilmi
Deletedmom_297 Yaprakunallar kız tabikide kalırsın pcos falanda değilsin şükret 1 altına indin mi doktorlar sıkıntı der direk tüpe yollarlar onda bile doğal kalan çok bak senden 2 yaş büyüğüm ve 18 ay bekledim zor bir süreçti tek tavsiyem asla ve asla strese girmemeye çalış herhangi bir soeununuz yoksa doktora çok gitme hacamat yaptır ovülasyonla yumurtlama takip et fertilite jeli kullan kabak çekirdeği ye soğan kürü yap ben böyle kaldım 😂😂 ve karnına sürekli dokun ben hazırım gel bebeğim diye manifest yap sen inanırsan evren sana istediğini verir stres en büyük düşman ben ne desem stres yapacaksın biliyorum ama şöyle yap bak insanlar 10 sene. Kalamıyorum yıllarca uğraşanlar var ben artık kendime süre verdim ekime kadar olmazsa tedaviye başlayacaktım ama hep kafama şunu koydum hiç te olmayabilir senelercede olmayabilir böyle yaşayamam bu düşüncelerle aylarca kendimi yedim evliliğim bile etkilenmeye başladı bu ay artık rahatlamıştım kalıverdim ❤️🥹🧿💖
Yaprakunallar mrp2023 onu henüz istemedi yumurtlama haftamda baktı bu teste adetimde bakmadı yalnız adetimin üçüncü günü gidip hormon testlerimi verecekmişim
Yaprakunallar mrp2023 Doktor sadece ultrasonla yumurtalıkları baktı her şey normal mesane ve idrar yollarında enfeksiyon gözüküyor dedi başka herhangi bir şey yapmadı
Kaderyusuf Yaprakunallar 28 yaş 1.60 amh ilk çocuğum bu konudan bağımsız olarak tedavi ile oldu. Şimdi tek korunmasız ovulasyondan 3 gün önceki ilişki ile hamileyim. Bu kadar detaylı yazdım ama iyi bi değer olduğunu düşünün diye. Stres amh dan daha etkili bence.
Yaprakunallar Deletedmom_297 8-9 aydır olmayınca çok korktum bir de benim şöyle bir sıkıntım var bebekliğinden beri idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum tam yumurtlama haftam da sekiz aydır oluyor bu içerden afedersin ama böyle balık gibi bir koku geliyor ve o haftamız ilişkiye giremiyoruz en önemli haftam da ben özellikle bunun için doktora gittim neden böyle oluyor ve adet günlerim de kısaldı ilk aylarda dört gün sonra üç sonra ikiye kadar düştü normalde beş gün adet olurum bunun için gitmiştim
Mihrasina_ Yaprakunallar kötü değil üzülme Amh yumurta rezervini gösterir hala yumurtan var hatta bu kadar azalmış olması yumurtlamanın olduğunu da gösterir bu güzel bişey bende 28 yaşındayım amh 9 yani yumurtlama sorunum var bu daha sıkıntılı bence o yüzden moralini bozma biraz takip et yumurtlama gününü mutlaka gebelik elde edersin ama vakit kaybetmeden eşinde baktırsın bence kendine ve hsg çektir gerisi önemli değil
mrp2023 Yaprakunallar doktor istemesede bence eşiniz sperm testi versin üroloji doktoruna muayene olması gerekiyor
Kaderyusuf Yaprakunallar önce başka doktorda yapmıştım 0.70 çıktı. Tabi çocuk için gitmemiştim başka bi sıkıntıdan dolayı gittim sonra doktor ultrasyonda rezervi az bulduğunu söyledi ona da bakıldı kötü geldi. Ama içime sinmedi en iyisi denilecek bi hekime göründüm çıkan ultrasyon ile değerin uyumlu olmadığını kanın yanlış bakıldığını söyledi tekrar bakılınca 1.60 çıktı doktor gayet iyi olduğunu çocuk istersek 6 ay dene gel dedi ama bende pcos vardı ondan dolayı 6 aylık dene dedi aynı doktorda ilk çocuğum için tedavi görmüştüm. Ben bundan 9 ay sonra kaldım zaten ama hiç aklımda yoktu.