Elifkocc Kızlar Bursa dört bir yandan yanıyor şimdi de Uludağ’ı yaktılar alevler yaklaşıyor kimse sahip çıkmıyor her şey yetersiz kalıyor ne yaşıyoruz kafam kaldırmıyor artık
SuEr_Tu1512 Elifkocc Şuan çoğu yerde yangın olduğu için ekipler yetişemiyor. Malesef gece görüşlü uçak da az olduğu için her yere gidemiyorlar. Bizzat eşim de o orman yangınlarına gidiyor ordan biliyorum :(
mm_m954 Elifkocc ben alıştım ki umrsamyiorum artık her sene ayıne olayı bir kere Balıkesir’de kaz dağlarda yangına yakalandım bilerek yakiolar gördüm
SuEr_Tu1512 Elifkocc Geçen sene eşim evimizi zor kurtardı. 4 bir yanımız yandı, her yer çamlıktı şuan hiç birşey kalmadı, simsiyah toz yığınından başka 😟
minikari Elifkocc yaşadığım şehirde de yangın var çok üzgünüm ayrıca endişe ediyorum duman kokusuna bayadır maruz kaldık gidecek yer de yok ne yapmalıyım bilemiyorum
Elifkocc minikari rabbim yardımcımız olsun dumandan zehirlenen çok var dikkat edin kendinize penceleri kapalı tutun burda bugün başladı 4 5 yeri aynı an da yaktılar
Elifkocc mm_m954 bilerek yakıyorlar zaten aynı an da dört yer de yangın çıktı hepsi birbirini mi bekledi yanmak için Allah yapanların belasını versin yediler ülkeyi
Elifkocc minikari yangın bölgesindeyseniz power alın şarjlarınız full olsun elektrikler gidip geliyor