24 yaşimda evlendim 6 sene olmadi bizimde ilk 4 sene bende çeşitli hastanelere gittim bı sorun çıkmıyordu eşim de vardı sorun hatta bi doktor tüp bebek yaptırın demişti. Psikolojini çok iyi biliyorum aynı yollardan geçtim benden sonra evlenenlerin çocukları kreş yasina gelmiş 2. yi dogurmuslardi. Bıraktım bende ne hastaneye gittim nede konusu konuşulur oldu evimizde. Yavru bı
kedi sahiplendim çok çok küçüktü elimle besledim koynumda uyuttum bebegim olmuştu hasta oluyordu sürekli veterinere ağlayarak götürdüğümü biliriim.Yavru kedim benim hem stresimi almıştı hemde odak noktam olmustu.O sırada korona çıktı yasaklar başladı. Ramazan ayı sokağa çıkma yasakları gelmişti hatırlarsınız günüm geçti 2,3,4,5 en son 9 gün geçince test yapıyım dedim ama umutsuzca o kadar çok negatifi gördüm ki. Eşim test almak bile istemedi bayramdan sonra yasaklar bitince hastaneye gideriz dedi ama yine de umutsuzca yaptık test anında kıpkırmızı çıktı inanamadik hiç bı hamilelik belirtisi yoktu bayramdan sonrasini bekledik 17.06.2021 ilk hastaneye gittiğim gün benimde 6. evlilik yıldönümüm bebeğim 6+1 ve kalp atışıni bile duyduk. Kızim doğdu hiç korunmadik zaten olmuyor diye 13 aylık bebeğim varken 2. gebeliği öğrendim. Aralarında 22 ay var ikiz gibi oldular. Korunmaya başladık artık 😁 başka çocuk isteğimiz yoktu bebeklik kıyafetlerini beşik yıkama küveti yürüteç aklına gelecek herşeyi attim evde koyacak yer yok eşya çok dedim. Aradan 15 gün geçti ve 3. ye hamile olduğumu öğrendim 😛 büyük 3 buçuk yaşında küçük 20 aylik bende 6+2 hamileyim. Hakkında herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda olsun inşallah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbim.