Serone Doktoruma çok stresli gittim artık yorulmuş sekildeydim bana şunu demişti hiç unutmam bulut için ne gerekli yağmur peki Allah isterse bulut olmasada yağmur yağar mı evet yağar çok hoşuma gitti içinizi ferah tutun
QueenM77 Gizemce1- Allah sizdende razı olsun bu arada ve herşey gönlünce olsun en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
Gizemce1- QueenM77 ben size bir şey daha sorabilir miyim. Benim doktorum da her şeyi eleyerek ilerleme taraftarı. Şimdi bana hormon testi yapıldı eşime sperm testi. Adetin bitince gel rahim filmi de çekelim dedi. Ama ben şunu düşünüyorum şuan ortada zaten bir problem varken rahim filmini hemen cekilmesem olmaz mı. En azından değerlerimiz normale dönsün hala olmazsa çekilsem. Kendimi hazır da hissetmiyorum buna çünkü. Ne yapmamı önerirsiniz
QueenM77 Gizemce1- Bende senin gibi hazır hissetmiyordum ama artık ne olacaksa olsun bitsin taraftarıydım o an bi cesaret geldi ve gidip çekildim hemde anestezi almadan. Benim size tavsiyem fazla geciktirmeden çekilmeniz. Çünkü inanın bazen rahim filminin olumlu sonuçları oluyor. Zaten eninde sonunda çekilmeniz gerekecek. Yani boşuna vakit kaybetmeyin bence. Yinede siz bilirsiniz
__Kubracik01__ Gizemce1- acibadem kayseri hastanesi, doc Dr mustafa taşı araştırmanizi öneririm hic ihtimali olmayan yıllardır çocuğu olmayan insanlara bile umut olmuş kendisi insallah size de fayda sağlar sağlıkla kucağınıza bebisinizi alirsiniz🩵
Elif3419 Gizemce1- hemde çok güzel anne olacaksın umudunu asla kaybetme🌸🌸 çok şükür sende bir sıkıntı çıkmamış sperm değerleride düzeltilebilen birşey eşiminde çok düşüktü proxeed plus kullandı hamile kaldım fakat bi düştü bi yükseldi benim düşüklerim oldu bu esnada en son bir doktora gittik ultrasona gönderdi orada varikosel olduğu çıktı ameliyat dedi o esnada beklerken eşim pekmez ceviz fındık spor yaptı yükseldi doktor inanamadı varikosel varken yükselmesine hamile kaldım ben ama kimyasal oldu yine doktor hamile kalabiliyorsun gerek yok dedi ama biz ısrarcı olduk ameliyat olması için oldu ve çok şükür ki 2 ay sonra hamile kaldım şuan 6 aylık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde de sana🤲🏻 imtihan dünyasındayız herkes bir şekilde sınanıyor bizlerin sınavıda bu şekilde 3 yıldır evliyiz ve sürekli hamile kal düşük yap çok yıpratıcı süreçti bu süreç içinde bende ameliyat oldum rahimde perde varmış sabırlı olmak gerekiyor ve pes etmeden üstüne düşüp araştırmak ve herşey tamam olunca kafa rahatlığı çok düşününce hamile kalamıyorsun maalesef😌
Betbet34 Gizemce1- canım aynısını birebir yaşadım testler yaptırdım sadece prolaktinim biraz dengesizdi eşimden şüphelendi doktorum ve sonuç kötü eşimin değerleri düşüktü prooxed plus ve klomen verdiler eşime bir ay kadar kullandık ve değerlerimiz aşırı düştü morfoloji iyice bozuldu hareketlilik yerle bir oldu inan varya şoklar içinde kaldık çok üzülmüştüm tüp bebek tedavisi olmamız gerektiği söylendi mecburi bu işe girdik geçen sene şubatta ilk transferim tuttu 2 aylıkken kaybettim o süreçler çok sıkıntılı geçti bu martta kendiliğinden hamile kaldım kimyasala döndü. Haziranda tekrar tüp bebek transferi yapıldı negatifi gördüm çok üzüldüm yani bende senin gibi düşünüyorum bi gün acaba bende anne olabilecek miyim ? Acaba bebeğimin tekmelerini hissedeceğim gün gelecek mi .. seni o kadar iyi anlıyorum ki.. eşimin değeri başta 4 milyondu ilaçlardan sonra 3 e düştü ve herşeyi bozuldu aradan tam bir buçuk sene geçti ve tekrar sperm testi verdik çok korkuyordum daha düşmüş olmasından ve sonuç 12 milyon hareket artmış morfoloji yine yetersiz ama oda 1 ken 2 olmuş. Bizde biraz akışına bıraktık bi 5 ay kadar deneyeceğiz olmazsa tekrar tüp bebek sürecine gireceğim bakalım rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin 🤲🏻🥹🙏🏻
babygirl02 Gizemce1- canım benim eşimin de sperm sayısı 32 milyon çıkmıştı kendimce strese girdim sperm sayısı mı az o yüzden mi olmuyor diye sonra araştırma yaptım kuruyemiş ve keçiboynuzu özü pekmezi aldım eşime içirmeye başladım bir sene geçmeden tekrar sperm testi verdi ve sonuç 520 milyon çıkmıştı 2 buçuk sene sonra yeni hamile olduğumu öğrendim rabbim sana da nasip etsin bu duyguyu bende senin gibi hissediyordum hiç anne olamayacak mıyım diye düşünüyordum pcos hastasıyım ben rabbim nasip etti inşallah tez vakitte sende o istediğin haberi alırsın 🤲🏻🌸
Betbet34 Gizemce1- bunu yazmamın nedeni şu bak aradan zaman geçti ve şükür değerlerimiz toparlamış ki ekstra hiç dikkat etmedik sigara vs kullanıyoruz ona ragmen artmış rabbim ol deyince oluverir akışına bırakacağız canım herşeyin bir zamanı var rabbim nasip edecek inanıyorum
Betbet34 Gizemce1- kız ağlayacağız tabii 🥹 o günlerde gelecek sadece sabır gecikiyorsa güzelleşiyor buna inan ve kalbini ferah tut çok kasma takılma ben yaptım sen yapma şimdi akışına bıraktım :)
ABusraaaa Gizemce1- çok erkenden pes etmişe benziyorsun. Daha bı yola bile başlamışsın. Bu karamsarlık niye? Verende Allah alanda sen neden hemen koyverdin kendini? Dediklerimi yanlış anlama hayat sadece devam ediyor ve sen daha en başındasin anne olabilecek miyim diyorsun? Olmaman için sebep ne? Önce inancını diri tut başarmanın yarısı inanmaktır derler. Ve onun dışında Allah’a dileğini bırak ve aklında sürekli olmasın gerekli tedavileri tabiki olun ikinizde ama onun dışında hayatainiza devam edin ne kadar çok düşünüp stres yaparsanız o kadar gecikir. Tabi bunlardan en önemlisi dediğim gibi önce sen inancaksin. Anne olabilecek miyim değil. Allah’ın izniyle Allah nasip ettiği sürece zamanı geldiğinde bende anne olacağım.
Gizemce1- ABusraaaa aslında koyvermislik değil, şaşkınlık, burukluk. Hiç beklemediğin bir sonuçla karşılaşmak. Allaha olan inancım tam, teslimiyetim tam. Ne olacaksa hayırlısı olacak biliyorum..
yesimvera Gizemce1- canm benimde eşimin sperm testi baya düşük çıktı çok ilaç ve bitkisel ürün kullandı hatta bi doktor ona bununla çocuk sahibi olamazsın tüp bebek yapın demişti moralimiz alt üst olmuştu sorun tüp bebek yapılması değildi maddi durum buna el verişli değildi neyse ki çok takviye ilaç kullandı pek fark olmuyordu. En son Isparta da tahlil verdi ve sperm için bi ilaç verdi ¾ ay kullandı değerler normalin daha yükseldi ama yine çocuk sahibi olamadık meğersem bende de polikistik overmişim tabi ileri derecede değil rahim filmi de çekildim 2 defa çatlatma yaptık olmadı aşılama yapmaya karar verdik hiç umudumuzu kaybetmedik tabi en son artık olmayacak dedik ama tam 2 yılımız bitti 3. yılımızda ilk aşılamayla hamile kaldım rabbime şükürler olsun ben bunu kısa şekilde anlattım etrafın baskısı biz çok üzüldük sürekli ağlıyordum daha neler neler ama en son herkese kulak tıkadım. Umudunu kaybetme rabbim büyüktür geç oluyorsa güzelleştiriyordur hep böyle dedik sonunda oldu şimdi 12+4 olduk. Rabbim inşallah en güzelini ve sağlıklısını sana da nasip eder canm üzülme stres hiç yapma
ABusraaaa Gizemce1- hayatımız her zaman mükemmel geçmez keşke geçse. Etrafımızdaki insanlara özenip neden ben bile demisligimiz olur. Keza aynı şekilde bende dedim. Ama neden ben deyince birşey değişmiyor. Ben ilk kızıma hamileydim ilk hamilelik kız bebek gurbetteyim sonra 26. Haftada kızımın anne karnında hastalığı olduğunu öğrendim o an hayat benim için gercekten bitmiş gibiydi. Ailem yok eşimin ailesiylede öyle samimiyetimiz yok. Zaten en sonunda muhabbeti tamamen kestim 😀 Hiç bilmediğim duymadığım bı hastalık kaç doktora gttim hepsi aldır dedi. Velhasim kelam doğum yaptım 1 hafta yaşadı. O zamanlar gecmicek gibi geliyor ama geçiyor. Kızımdan sonra bı oğlum oldu Allah sağlık sıhhat nasip etsin şimdide Kasım’da bı bebek daha bekliyoruz Allah’ın izniyle. Umutlarını kaybetme 🌸 Allah seninde kucağını doldursun en hayırlı zamanda 🌸