Yenibirannee Seda_135 bana 5 tane verdiler yüz, vücut, el-kol,ayak tarzında ama herşeyi gösterdi kalp kapakçığı damağına kadar 🥹 enabızda bütün ultrason resimleri mevcut ama 🌸
Momkids- Yenibirannee yani takipli olmaya vs gerek yok o hastaneye değil mi direk koray bey aldım zaten yarın gidip ücretini ödeyip yaptıra biliyorum
Busranur_mnts Hilalgc ne zaman gidiceksin canım hangi doktor gidince beni etiketler misin ben de orda takipliyim belki detaylıya da oraya giderim
Ceren189 Yenibirannee özel bir durumunuz var mıydı yoksa genel olarak detaylı ultrason mi gittiniz randevu alırken doktorun ilgilendigi konular arasında detaylı ultrason yapıyor göremedim de şüpheye düştüm
Yenibirannee Ceren189 hayır özel durumum yoktu hatta 3. bebeğim. doktor çok ilgilendi hareket değişikliği olmadığı için detaylı bazı ölçüleri alamadım dedi ve 2 gün sonra tekrar çağırdı aynı özenle uğraştı
Yenibirannee Momkids- evet daha önce hiç randevu almadım ben özel takipliyim zaten ilk detaylı için gittim kendisine
Ceren189 Yenibirannee ilgilendiği konular arasında detaylı ultrason göremeyince ücret ödeyip ben bakmıyorum demesinden endişelendim teşekkür ederim bir de eşleri içeri alıyor mu acaba
Yenibirannee Ceren189 hayır Koray gök direk perinatoloji doktoru siz Ali beyden mi bahsediyorsunuz acaba? sadece detaylı bakıyor kendisi
Yenibirannee Ceren189 birde evet 1 kişi alıyorlar içeriye 🌸benim kız kardeşim de benimle beraber girdi
Ceren189 Yenibirannee Koray gökten bahsediyorum internet sitesinden randevu alırken yukarda yazılar çıkıyor o yüzden