Momkids- Herkese selam kızlar detaylı ultrason yapan var mı acaba acaba devlet hastanesinde yakın zamanda yaptıran bilgisi olan varsa yazabilir mi
Deletedmom_7156 Momkids- zeynep kamil hastanesi yapıyor ben yaptırmadıö orda ama yaptıran tanıdıklarım var
Emine32 Momkids- ilk önce kadın doğum size randevu talebi açması lazım randevu bulabilirseniz memnun kalan var ama ultrason resmi vs vermiyor diye duydum devletin ben ilk çocuğumda yaptırmıştım devlette avruya yakasında vermemişti
Yenibirannee Momkids- cerrahpaşada öğretim üyesine baktırdım ben perinatoloji doktoruna az miktar ödedim 🌸
Momkids- Yenibirannee merhaba ne kadar sürdü muayene cihazları iyidir diye düşünüyorum doktor kimdi acaba ve ne kadar ücret alıyorlar acaba😌
Yenibirannee Momkids- 2 hafta önce gittim ben doktor Koray Gök memnun kaldım 40 dk sürdü 2700 ücret ödedim
Nazklc Momkids- önce kadın doğuma gidiyorsunuz o MHRS den yeşil alan açıyor o şekilde randevu alabiliyorsunuz bir sürü doktor var istediğinden alabilirsin
Ceren189 Yenibirannee özel bir durumunuz var mıydı yoksa genel olarak detaylı ultrason mi gittiniz randevu alırken doktorun ilgilendigi konular arasında detaylı ultrason yapıyor göremedim de şüpheye düştüm
demirrleydi_ Momkids- ben kanunide yaptırdım iki defa girdim salı günü tekrar giricem ama önce kadın doğum doktorunun yeşil alan açması lazım
Yenibirannee Momkids- g4 bölümünden gireceksiniz biraz karışık içerisi tabelalarda yazıyor dikkat ederseniz rahat bulursunuz 🌸