imcakir Sahra25 evet sıcaklar ayrı bir zor valla🥲🥲🥲 Allah yardım etsin hepimize gerçekten 😂🙏🏻 İnş normal doğurabilirsiniz benim sezeryan bakalım zamanında gelsin de inş🤲🏻🥰
Sahra25 imcakir inşAllah canım bende hiç sezeryanı düşünemiyorum yani benim için çok zorlu bir sorun haline geldi bu sezeryan düşüncesi.. yani düşünmek bile başımı döndürüp miğde bulantısı yapıyor bende Allah sonumu artık hayır etsin ne diyeyim 😂
bilgemomy imcakir nereden nereye 🥹 okuyordum gönderilerinizi 💖 bende serklajlıyım 27 haftalığız sabırsızlıkla 30 olmayı bekliyorum 💖 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💖
imcakir bilgemomy gerçekten öyle 🥹🥹🥹🥹🥹 nasıl geçecek derken sona doğru gidiyoruz galiba 😂😅 Hayırlısıyla alırız inşallah 🥹🤲🏻 amin💕🌸
Yenibirannee imcakir bende 24+5 oldum gerçekten hızlı geçiyor zaman sağlıcakla gelsinler ikiz birde daha heyecanlı sizin için 🌸🥰
imcakir Yenibirannee hem hızlı gibiydi hem yavaş ama 30 u görünce bir panik geldi ahaha😂 Evet heyecanlı hala şaka gibi ama gerçek 😂🥹💕
imcakir Sahra25 ahahah Allah gönlünüze göre versin 😂🙏🏻 bende normal isterdim aslında ama ikizde pek yanaşmıyorlar bir de riskleri çok %99 sezeryan gibi duruyor sağlıkla gelsinler de🤲🏻
S-nss Sahra25 siz berede yaşıyorsunuz. Benim yaşadığım ilde ikiz gebeyi normal doğurtmaya kalkanı görmedim odan merak ettim. Riskli buluyor doktorlar
-gunes imcakir cevapladığınız için teşekkür ederim. Kıyafetleri kaçar adet aldınız? Stok için uzun vade düşünüp alanlarda mevcut. Yenidoğanı çok almayın hızlı büyüyor diyenlerde kafam çok karışık 😬
imcakir -gunes şöyle zıbını hatırlıyorum mesela 20 tane aldım toplam 2 bebek için 2-3 tanesi 3-6 aydı gerisi 0-3 Ben her şeyi 0-3 ay aldım açıkçası çok nadir 3-6 felan var. Bir ara LCW de indirim vardı orda da 6-9 aya aldım bi kaç parça Hediye soranlara da büyük alın 0-3 çok var diyorum 😂 yani bence sizde 3 aylık yada hadi 6 aylık alsanız yeterli ben o gün hediyelik vs masraflarla 18 20 bin gibi bişey harcadım tabi iki bebek ve sadece kıyafet 😂 zaten nakit aldığın için yüklü geliyor bütçene göre yapabilirsin Çabuk büyüyorlar diyorlar tabi ama benim zaten bi tık küçük doğarlar diye düşünüyorum o yüzden daha uzun giydiririm gibi
Sahra25 imcakir sağlıkla sıhhatle gelsin evlatların inşallah canım benim.. evet ikiz gebeliklerde zor riske atmaya gelmez sağlıkla kucağına al hayırlısıyla inşAllah 🤲🏼🩷
Kanye imcakir bnki haftaya doguck inşallah şimdi küçük mu aldım diyorum yeni doğan için.3kiloyu geçti koca kafaliymis şapka fln var bilmiyorum nasıl bir yapida bebişim. Boşa giderse gitsin sağlıklı olsun da
1sss imcakir 30+0 olduk biz de bugün 🥹 ama tekil gebelik tabii benimki. Hazırlıklara da başlamadım henüz, bugün deli gibi bebek arabası inceliyorum sadece 😅 Siz ne güzel halletmişsiniz her şeyi, sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun inşallah 😊
imcakir 1sss amin hep birlikte inşalalh 🥰 Sizde yavaştan başlayın anca düzülür bir de insan ağırlaşıyor 🥲
imcakir Kanye ay hadi bakalım🥹😂 panik mode on😂 Kanye ahahah valla bizde küçük doğar felan diyorduk ama böyle giderse koca kafalı tospik olacaklar 😂gerçi 30 dan sonra gelişim yavaşlıyor diyorlar ikizlerde ama ele avuca gelsin küvoze girmesin de önemli değil🤲🏻🥹
_damlaa esractn imcakir görürsünüz insallah bende ikizlere hamileyim 37+3 günlük olduk artık gelsinler istiyorum çok agirlastim pazartesi kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
imcakir _damlaa ay maşallah bende görürüm inşallah 🥹son kontrolde doktor banada böyle giderse 38 igörürsün dedi bakalım 🥹🙏🏻🥰 Ama şu iki gündür de artık büyümeden mi bilmiyorum yeterince ağır Allah yardım etsin🤲🏻🥲
S-nss 30 a son 2 haftam kaldı bi 30lu haftaları görseydim sağ salim içim rahat edecek 25. Haftadan beri başıma gelmeyen kalmadı da. Yine şükür halimize rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin inşallah