nerm629_ nerm629_ Kezban_422 planlımi oldu bebisiniz bende çok istiyorum oğlum olsun Allahını izniyle yumurtlama gununu falan takip ettinizmi acaba yazarsanız çok sevinirim
Ayazakyol14_ Hanife_Eymen banada 16 . Haftada kız dediler ama detaylıda erkek çıktı bencede tam emin olmadan alışveriş yapmayın
Kezban_422 Anneyim20 valla bende bir gün sonra detaylo var ama bariz erkek gibi bi tane daha oğlım var değişirmi bilemiyorum artık detaylo da görcez değişirse eğer yazarım burayada☺😊😊
Melikesemih12 Kezban_422 benimde bir oğlum var kız omaısnı çok istiyorum doktor ilk erkeğe benzetti çok yüksek oran verdi sonra o oranı düşürdü baya ve daha bellid eğil kimseye söylemeyin kıyafet almayın dedi
Kezban_422 Melikesemih12 aynen banada desi ama netti ben solemiştim herkez yanılmaZ dıe artk ama yanılırmış😁😁
Zarifee Melikesemih12 Aynısını bende yaşadım canım 17. Haftada çıkıntı gıbı bısey var ama kesin değil hazırlık yapmayın dedi . İnşAllah kızım olur sağlıklıı 🌸
Kezban_422 Anneyim20 evet gösterdi hep acıktı ve hep boş dendi bana nasıl göremediler anlamadım erkek dendi şimdide20 haftaya kadar kızdı🤷♀️🤷♀️
Meral_63 Kezban_422 bana da bacak arası boş dediler ama erkek hissediyorum hayla 🥴 rüyama bile giriyor 🤣
Kezban_422 Anneyim20 kacıncı haftadasınız siz acaba detaylıya girdiniz mi peki ben çarşamba gircem de
Anneyim20 Kezban_422 15 haftaligim Diyarbakır’da oturuyorum detaylı için devket hastanesi bana Ekim sonuna randevu verdi
Hizliveofkeli Ervahayal evet özel genital kemik yapısına göre tahmin yapıyoruz dedi. İlk Oğlumda tutmuştu bu sefer tutmadı 😂
Ervahayal Hizliveofkeli bende bacak arasına bakıp kız dedi 11+3 günlüktü 2 kızım var insan olmayanı istıyor inşlah doktorum yanılır
Ayperi11 Hanife_Eymen burda o kadar evlat hasreti çeken insan varken böyle bir şeye dua etmeniz çok garip olmuş Allah’ın gücüne gider ne farkeder ha kız ha erkek…
Hanife_Eymen Ayperi11 Hangi yorumu gördün neye göre böyle birşey yazdın bilmiyorum ötesini berisini bilmeden saçmalama
Ayperi11 Hanife_Eymen ayy valla değişmesi için dua ediyorum desem inşallah yanlış anlamassınız bana dua edin nolur🌼🫂çok ailesel bir konu Böyle bir şey yazıyorsanız eleştiriye açık olacaksınız ki bence eleştiri değil gerçekten üzücü bir tablo