Hanife_Eymen Hanımlar 14 haftalık hamileyim doktorum kız dedi çevremde daha erken birşey alma detaylı ultrasonu bekle diyorlar bu haftalarda cinsiyet öğrenip değişen var mı
Zamazingo Hanife_Eymen bende 14. Haftadayım bana da erkek dediler ben hala kız hissediyorum, ama değişen çok kişi olmuş en iyi sonuçlar 18. Haftada ve detaylı ultrasonda gözüküyormuş balım 🤍
hayirlisi06 Hanife_Eymen benim iki kızım var buna da kıza benziyor ama küçük dedi. 12+4 Du Rabbim sağlıklı hayırlı Salih evlat evlatlar nasıp etsin diye dua ediyorum Amin Kiz ise de sağlık olsun yapacak bir şey yok yeterki sağlıklı ve Salih evlat 😍
Deletedmom_182 Hanife_Eymen Merhaba. Ben fetal dna testiyle öğrendim yanılma payı yok onda. Fakat biraz pahalı devlet yapmıyor. Ama test yaptırmadan önce eşim ultrasonu videoya aldı. Chatgpt’ye yükledik. O direk erkek diye söyledi :D Videolar fotoğraflar çekin. Chatgpt’ye yükleyin. Yapay zeka artık çok ilerledi. Hastalıklara teşhis bile koyuyor :D Fikir olur
Hanife_Eymen Zamazingo ayy valla değişmesi için dua ediyorum desem inşallah yanlış anlamassınız bana dua edin nolur🌼🫂çok ailesel bir konu
Zamazingo Hanife_Eymen ederim balım nolur sende bana dua et kız olsun diye öyle çok kız hissediyorum öyle çok kız istiyorum ki şu an kaç haftadasın aynı gidiyoruz sanırım hafta olarak 🥹🤍
Ayperi11 Hanife_Eymen burda o kadar evlat hasreti çeken insan varken böyle bir şeye dua etmeniz çok garip olmuş Allah’ın gücüne gider ne farkeder ha kız ha erkek…
defnearen @Hanife_ Eymen benimde 13 halftalik kız gibi görünüyor dedi doktorum ben erkek hisediyorum hayırlısı diyelim
Hanife_Eymen hayirlisi06 ayy tabikii Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi hallolurr inşallah hayırla kucağımiza aliriz
Nazlicann1993 Deletedmom_182 ben fetal dna testi yaptırdım 1 hafta önce sonuçları bize atacaklarını söylediler orda cinsiyet yazar mı
Hizliveofkeli Genelde 10-12 haftalarda tahminde bulunuyorlar onlar değişebiliyor. 14ten sonra görerek söylüyorlar ve pek değişmiyor. Tabi değişen vardır ama nadir. Bana 10da kız diye tahminde bulundu. 13+da erkek dedi ve bir daha değişmedi çünkü pipi gördü.