Tuanakaran BusenurOzkan- 3 hamileligimde belli belirsiz siliz çizgi çıktı 😂 resim nasıl atılıyo bilmiyorum atamadım ama silik te olsa çizgi varsa bebiş var ❤️
Smyye1B BusenurOzkan- İkinci bebeğim için yaptığım test buydu testin markası artimed ☺️ ertesi gün beta verdim 663 degerle öğrendim 🌸
greenofbroccoli BusenurOzkan- beynimin bana oyun oynadığını sandığım, sadece benim görebildiğim eşimin asla göremediği silik çizgi ile hamile olduğumu öğrendim 🥹 İlk betam 168di
BusenurOzkan- Elome en ucuz olan kaset testler var ya onlardan dı planlı bir gebelik değildi 1 yaşında oğlum var sürpriz oldu bize tüm önlemleri almıştık ama nasip doğacağı varmış 😍❤️
BusenurOzkan- hatta ilk yaptığım test buydu dedim yok değilim belli belirsiz çizgi var alttaki yansıma diye düşündüm meğer hamileymişim 🥹❤️😍
BusenurOzkan- Tuanakaran benim ilk bebeğimde adet olacağım gün yapmıştım daha belirgin çıkmıştı 80 di değerim de bu bebeğimde adetim de geçmişti daha da silik çıktı 😂❤️
BusenurOzkan- Tuanakaran büyük ihtimalle canım ultrason ile son adet tarihim arasında 1 hafta var zaten ❤️😍
Azlpp 5 gün kala bu şekilde öğrenmiştim beta 309 çıkmıştı🥰 Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 💖💖
SuEr_Tu1512 BusenurOzkan- Üstteki erken gebelik adete 6 gün kala yaptım, alttaki kaset adete 5 gün kala yaptım ve akşamına kan verdim 38 çıkmıştı🥹 Şuan 25 haftalık hamileyim, ikinci oğluşumu bekliyorum🥹 Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏❤️🩹