Visneli1so-s hastane ve doktorlardan ne beklediğinize göre değişir bence. İlk hamileliğim olduğu ve biraz pimpirikli olduğum için hep aynı doktorda devam etmek istedim. Saat kaç olursa olsun telefonla ulaşmak, sürecimi korku basarak ya da yanlış bir şey olduğunda vicdan yaptırarak yöneten azarlayan bir doktor istemedim. Alanında tecrübeli, güler yüzlü bit doktor arayışım vardı şükürler olsun buldum. Hastane içinse tam donanımlı nir hastane istedim. Evet Allah kimseyi düşürmesin ama olası bir aksi durumda müdahale edebilecek donanıma sahip bir hastane aradım çünkü yenidoğan yoğun bakımı be yenidoğan doktoru her hastanede olmuyor. Olası bir aksilikte hiç bilmediğim bir hastaneye yönlendirilmek stres yaşamak istemem. Son olarak da doğum sonrası ilgilenen hemşireler önemliydi. Genelde hastanenin google yorumlarında o konulardan şikayet ediliyor ya da övülüyor zaten. Her özel hastane iyi değildir, her devlet hastanesi de kötü değildir. Özel hastaneden doğum paketi alarak yürüttük süreci taksitlendirme vs. Yapıyorlar zaten. Ne karar verirseniz verin Umarım sizin için güzel bir süreç olur.