Sedaszl merhaba,25+2’de doğan bebeğim için 10 aydır süt sağıyorum. Sizin yazdığınız her şeyi ben de denedim ama etkileri sınırlı oldu. Bir ara aşırı azalmıştı hastanenin relaktasyon bölümüne gittim, orada sağlık durumunuz uygunsa bir tablet öneriyorlar(normalde bağırsak spazmı için kullanıyor ama yan etkisi prolactin artışı ve o da sütü artıyor), yanlış tavsiyede bulunmamak için ismini vermiyorum. Görüşüp önerirlerse ona başlayabilirsiniz, bana çok faydası olmuştu. Aynı zamanda omega 3 içeren ve deve dikeni içerek takviyelerden de fayda görmüştüm bir miktar. Bir de power pumping denen 20 dk sağ, 10 dk dinle 10 dk sağ 10 dk dinlen şeklindeki sağım stili de fayda sağladı, iki göğsünüzü aynı anda ve hastane tipi pompayla sağmak da fayda ediyor.
bi yerden sonra ne yaparsanız yapın azalıyor son iki aydır biz de mama+süt şeklinde devam ediyoruz. artık anladım ki süt sağmak da yetmiyor, içen bir bebek de lazım, benim kızım pek içmediği için biraz da üzüntüden sütüm azaldı. Yani demem o ki zaten elinizden gelen her şey yapmışsınız, dua ederken sağlıkla sıhhatle afiyetle beslensin diye dua edin. varsın mama olsun önemi yokmuş gerçekten.
Ben kızım iştahla içsin de yeter ki, mama da olsa içsin diye dua ediyorum şu an.
Sağlıkla afiyetle kavuşup büyütün inşallah 🙏🏻