Nart @Sema_nur60 eylulll-98 ZA06 Zuhalsebu @ipekceylin
Deebg ballilokmam PurpleRose Mzzz irem41- @Melike1526LM
@Meeerve littlechick
Can kadınlar, kızımın dua anneleri, uzaktan dualarıyla kızımın hayatına güzellik katanlar iyi ki varsınız! Hep hep olun🙏🏻
Buraya bir mucize hikayesi yazmak istediğimle başlamıştım başlığa. Erken doğum tehlikem çıktığından beri hep dua ettim, Allahım evladım sağlıkla doğup, sağlıkla büyüyeceği haftada doğsun diye🙏🏻 her şeyi dualarımın kabulüne yordum, her düştüğümde burada dualarımızla güzel dileklerinizle tutundum🙏🏻 ve Rabbim izni, sizlerin dualarıyla Vera kız artık evinde 🤗🥰🥰🥰🥰🥰🌈🌈🌈🌈🌈🌈
Çok düşük düzeyde serbest oksijen aldığı için oksijen cihazıyla taburcu olduk ancak çok kısa sürede ayrılacak inşallah eve gelince bile ihtiyacı baya azaldı binlerce kez şükürler olsun🙏🏻🙏🏻
Bir de biberon emmeyle ilgili bazı zorluklar yaşıyoruz bu yüzden gerektiğinde og denen mide sondasını takarak beslemem gerekiyor, o çok rahatız edici
Olduğu için Vera ağlıyor, kusuyor, öğürüyor o yüzden çok üzülüyorum ona eziyet oluyor diye ama ondan da kurtulacağız inşallah, sizlerin dualarıyla kızım sağlıkla beslenip, sağlıkla nefes alacak yakında inşallah 🙏🏻
Bu ufak zorluklar dışında her şey yolunda çok şükür, Rop’umuz tamamen geçti ve artık 3-6 ayda bir rutin kontrollere gideceğiz ki ne kadar şükretsem az.❤️❤️
Vera, Allah’ın izniyle hayırla güzellikle afiyetle zahmetsiz kalıcı ve tam sağlıkla büyüyecek inşallah ve ben de burada benim durumumda olan insanların umudunu yükseltmek için durumumuzdaki güncellemeleri yazmaya ve siz güzel kadınlara sağlıkla, afiyetle, hiçbir sıkıntı çekmeden evlat sahibi olup, onları sağlıkla, mutlulukla büyütmeniz için dua etmeye devam edeceğim ❤️