Eliff_34 Der_yaa çok zor geçiyor artan sıcaklıklar kraplar mide ağrısı bacak kalça ağrısı çok zorluyor
Tutuuu Der_yaa ay inşAllah bakalım bende cervixde kısalmada görülmüştü umarım dediğiniz gibi herşey yolundadır❤️
ipek-15 Der_yaa Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim ilk çocuğum o yüzden çok işim var gözümde büyüyor yetişecek mi diye bakalım yapacağız bir şekilde 😊
Der_yaa ipek-15 ipek-15 yetişir yetişir canm meraklanma Rabbim seninde evladını hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah canm
EsoMom_ Necmiyee biz 22. Hafta olduk artık :) Ben kilo alırım yine 67 de kalmam ya diş ağrısından kilo alamadım 😀
Necmiyee EsoMom_ sanırım ben almıycam çünkü ilk gebeliğimde de toplam 5 kilo ile doğuma gitmiştim eve çıktığımda gebelik öncesi kilomdaydım 😁🧿
EsoMom_ cakirbebek kız ondan değil kilo alırdım ama biliyorsun sen diş ağrım oldu ya ondan yemeden içmeden kesildim iki üç hafta ondan dolayı üç kilo vermiştim yeni yeni alıyorum 😀😀😀😀
ylzmommyy Der_yaa 24+1 olduk bu sıcaklar bana hiç yaramadı ya 12.5 kilo almışım bide🤦🏻♀️ 44ten 56.5 olmusum her yerim şişti. Baldırlarım çatladı. Psikoloji bitti ama iyiyim aldjjahdhwkw Hazırlıklara da Ağustosta baslayalım dedik🌼
Der_yaa ylzmommyy çok güzel kilon evet fazla almuşsın ama sonuçta rakamsal olarak az bi kilo bn eylül de başlarım Allah’ım nasip ederse inşallah