Der_yaa mmedinestlms Dualarımda olacaksın canm Rabbim en güzel zaman da en güzel şekilde kucağına vermeyi Nasip etsin yavrunu
EsoMom_ Necmiyee biz 22. Hafta olduk artık :) Ben kilo alırım yine 67 de kalmam ya diş ağrısından kilo alamadım 😀
Ehjfjsjs Powerpuff23 kramplarina iyi gelir diye yazmıştır bence iyi etmiş bende bu gittiğimde yazdircam kalcamda oluyor ağrı
SmgSmt Der_yaa 22+3 teyiz biz de yarın kontrolümüz var doktor ne diyecek bilmiyoruz hiç iç karnım olmadığı için şimdiden kocaman gözüküyoruz ilk bebeğim de böyleydi 😬 havanın sıcaklığı gece uyurken zorlanma dışında iyiyiz şükür 😁
Der_yaa SmgSmt bnm de aksine iç karnım geniş diye göbeğim çok minik gece zaten klima olmazsa asla uyuyamam ya
Kalbim_ 25 haftalıgiz tam şuan sık idrar ve özel bölgede yanması olan var mı 😔önerisi olanlardan fikirde açığım Soruya gelecek olursam da 58 kiloyla hamile kaldım şuan 65 kiloyum ama 2 haftada aldım🤭
Tutuuu Kizlar 24haftadayiz. Bebeğin tekmelerini,haraketlerini 1 haftadır baya aşağıda hiss ediyorum amma gerçekten aşağıda. Normalmi yoksa yukarıda olması gerekmez mi? Aşağı düşmüştür diye korktum
Kalbim_ Tutuuu arada yer değişikliği yapıyorlar bence benimki de bazen göbek üstünde bazen kasıklarımda hissediyorum kontrole gidince yine doktoruna sormanda fayda var bence
Der_yaa Tutuuu canım benim de öyle ayakları sürekli ayıptır söylemesi sanki özel bölgenin içinde idrar kesine vurup duruyo Dr normal çünkü bebişin ayakları aşağıda dedi
ipek-15 Der_yaa kiloları hiç sormaa🤭 23+3 olduk hazırlıklarına tam olarak başlayamadım park yatak, puset, dolabı var. Biraz takımlı kıyafet, hastane çıkışı, hediye battaniyeler, örgü yelek, patik dışında bişeyi yok kızımın teyzeleri 😂
Der_yaa ipek-15 canım çogu var şuan için diğerleri de yavaştan halledilir canm benim kızımda iki takımı dışında bir şey yok aramızda birgün var
Tutuuu Kalbim_ bende öyle düşündüm amma özelliklü bugun baya aşağıda kendi haraketlerini hiss ediyor gibiyim,tekmelerini çok ciddiye almadım ayaklarıyla vuruyordur diye amma ne bileyim kendinin aşağıda haraket etmesi korkuttu doktoro gitmemede 2 hafta gibi sure var 1 hafta daha aşağıda hiss edersem erkene alıp gideyim 🥲🥲
Kalbim_ Tutuuu içinizi ferah tutun kendinizi sıkıntıya sokmayın bişe olmaz insalah yine doktorunuza mesaj atıp sorma şansınız varsa sorada bilirsiniz ama arada yapıyorlar öyle yaramazliklar bence heran heryerdeler 😊
ipek-15 Der_yaa Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim ilk çocuğum o yüzden çok işim var gözümde büyüyor yetişecek mi diye bakalım yapacağız bir şekilde 😊
Tutuuu Der_yaa ay inşAllah bakalım bende cervixde kısalmada görülmüştü umarım dediğiniz gibi herşey yolundadır❤️