Der_yaa cakirbebek LCW de güzel indirimler oluyor ama aslında şuan tam zamnı kışlık giysiler de baya indirim oluyor bi iki aya fiyatları uçar
Annebus Der_yaa aa aynı haftalarımız 🥰 bir gün var arada.. bende hevese edip 3 y parça bişey aldım tabi ama detaylı şeyleri almak için 28 30. Haftalar ideal 🤗 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ilk bebek mi sizinde cinsiyeti ne birde
Der_yaa Annebus Benim Rabbim nasip ederse ikinci evladım ilk çocugum erkek buda kız inşallah bnde bi iki takım aldım oda oğlum heves etti diye aldım bebşinizin hareketleri ne durumda
Annebus Der_yaa ay maşallah bi erkek bi kız rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 benim ilk cinsiyeti erkek 4 buçuk yıl oldu evleneli 5. Yılımızda anne baba oluyoruz çok şükür.. ilk hareketlerini 19 haftada hissettim ben şuan gün için baya hissediyorum artık ama ayaktaylen değilde oturunca yatınca bazen minik minik bazen şiddetli tekmeler ama çok hoş bir duygu sürekli hissetmek istiyorum hissedemeyince de endişeleniyorum bazen tabii 🤭🙈 sizin nasıl
S-nur1 24 den selamlar sıcaklarla çok zor gidiyor sırt ağrısı mide yanması birde üstüne kalp çarpıntım eklendi hayat enerjim bitti gibi oldu resmen hazırlıklar da devam 🥴💁🏻♀️kilo +1
Der_yaa S-nur1 Rabbim yardımcın olsun canm hamilelik hem mücizevi hemde çok zor bi süreç Rabbim hayırla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin ötesini unuturuz
Mismis35 Ya benimde kasım. Allah hepimize Kolaylık versin hanımlar da şu eşya alma işini oturtamadım kafamda. Ne zaman ve nereden başlasam şuan ufak tefek anneanne babaanne teyzeler halalar kıyafet battaniye vb alıyorlar sürekli. Mesela bebek arabası için erken mi eşim alalım diyor ben erken diyorum veya anne yanı beşiği mesela. Kafamda deli sorular 😵💫
Der_yaa Mismis35 ben birinci çocugımda bu haftalarda her şeyini hazırlamıitım bu ikinci ya öyle bi acele ye getirmiyorum ama bebek arabası için erken canım çünkü bebeği ilk iki üç ay puset e taşıyorsun ister istemez doğdugunda en konforlusunu alırsın beşik niçin de bence bi kaç hafta daha bekle canm
aybalasmom Der_yaa rahmimiz, Bebek, bebeğin eşi, suyu, vücudumuzdaki kan hacmi artıyor istemesek de alıyoruz kilo hem de belli olmasa bile🤭🤭
Der_yaa Ehjfjsjs adana daha kötü ya nemli sıcaklık var orda insan boğuluyo tabi burda da tozdan boğulıyoz
Der_yaa Annebus bizimde beşinci yılımız bitiyor Eylül’de altıya girecez ikinci defa anne baba oluyoruz bnde hareketlerini 17.hafrada hissettim ama bugün öyle yoğun hissetmedim bi iki defa minik hareketler hissettim o kadar. Bir şey mi oldu diye kendimi korkutuyorum
Annebus Der_yaa bazı günler benimde öyle oluyor 🙈 hareketi az olunca aşırı endişeleniyorum hemen dürtüyorum müzik dinletiyorum sola yatıyorum falan ama endişe hiç bitmiyor ertesi gün daha çok hareket edince içim rahatlıyor anca 🤭 ben öyleyim sanıyordum demekki herkes aynı
Der_yaa Annebus yok canm yok hepimiz öyleyiz anayız ya valla annemi anne olduktan sonra anladım endişelerini korkularını biz daha katnımda ki yavrumuz hareket etmeyince korkuyor bi de dünya nın pisliğinden nasıl korururz korkusu başliyor