Sezei Merhaba kızlar bu sabah çatlamanın tam onuncu günü bende test yaptım markası prodoctor yaptığımda pembe bi çizgi oluştu ama incecik yani saç teli gibi malum çok güvenemiyorum bu markaya eczacı artımed ve prodoctor var dedi bende kötünün iyisi diye 6 tane aldım bakalım koyulaşma olucak mı bu arada uygulamaya göre bat 28 ama ben 30 31 gibi olur diye düşünüyorum testlerin görselini ekliyorum sizce var mı deneyimleriniz neler oldu ♥️
CokCahilsinKeskeOlsen Sezei Daha varmış 12. Gün diyorlar doğru sonuç için kurumuş halinde var gibi duruyor ama tabi kuruduğu için onu ciddiye alamıyorum
Sezei En alttaki kurumuş hali bu arada sabah tekrar yapmayı düşünüyorum inşallah bu sefer olmuştur ve ağustos biz bekleyenlere güzellikleriyle gelir eğer nasibimizde yoksa 3 senenin sonunda bize aşılama yolları göründü demektir
Ftmnur11 Sezei tam benim hislerimi yazmissin.insallah eden kısa zamanda pozitif görürsün 😘❤️ bende bugün eşime bize aşılama yolu görünüyor dedim 😊
Zhrcyl Ben göremedim ama zaten daha erken 2-3 gün sonra tekrarlayın rabbim gönlünüze göre versin inşallah
CokCahilsinKeskeOlsen xan1mm Evet var hangi marka kaçıncı dakikada çıktı. Bazı markalar böyle verebiliyor o yüzden markanın da önemi oluyor.
Sezei CokCahilsinKeskeOlsen evet kuşum pazartesi tekrarlarım bakalım hayırlısı olur umarım inşallah benimledir 🥲♥️♥️♥️♥️
CeysuG xan1mm Genelde su dökünce kaybolur derler ama ben denedim olmadı kuruma çizgisi bozulmadı gebelikte yoktu.
Sezei CeysuG onu bende denedim balım biliyor musun ne kaybederim ki dedim asssla kaybolmadı çizgi yani tamamen uydurmaca birşey
Sezei CeysuG tamam kuzum inşallah test bol zaten yarında denerim pazar günü yapamam eşim evde süpriz olsun istiyorum haftaya doğum günü çünkü belki rabbim bu seneki hediyesini bu şekilde vermeyi nasip eder 🥹🥹🐣💕