Nkahramanatas Merhaba hanımlar, şuan kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız? Ben 24. Haftadayım 10 kilo aldım o yüzden biraz moralim bozuk her yemek yediğimde kilo alacak gibi hissediyorum 😔 sizde durumlar nasıl
Busraaras Nkahramanatas merhaba bende 25 haftalığım 6 kilo aldım birde balık etliyim bende inşallah çok almam diyorum rejim ve spor yaparken hamile kaldım 77 kiloyla şuan 83 daha 3 ay var önümde inşallah çok almam inşallah kimse almasın bebişlerimiz alsın 🙏
Eminesogut Nkahramanatas hamile kalmadan önceki kilonuzdan mı hesaplıyorsunuz? yoksa ilk zamanlar mide bulantısı yaşıyor zayıflıyoruz ya hani o verdiğiniz kilodan hesaplayarak mı 10 kilo aldınız
Nkahramanatas Busraaras allah sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah yine de fazla kilo almamışsınız maşallah 🙂
PatateS 27+6 Gecen hafta 52 kiloydum. 49 la hamile kaldım Tahminimce 1 kilo daha almisimdir. Bakalım neler olacak 💞
Nkahramanatas PatateS nasıl ya 😔 rekor bende şuana kadar öyle görünüyor dikkat etmem lazım artık sizleri gördükçe
Nkahramanatas ozdenarda nihayet benden birini buldum 🙂 doktorunuz kilo alımıyla alakalı bir şey diyor mu
PatateS ZhrHkn 24 haftaya kadar gram kilo almadım bende. Beslenmene dikkat et . bizler şanslıyız biraz ama son 3 ay asıl kilolar geliyormuş. Korkmuyor değilim 🙂
Nkahramanatas Eminesogut 51 ile hamile kaldım ilk 2 ayın sonunda 49a düştüm şuan 60 oldum 11 kilo almışım hatta :/
ZhrHkn PatateS ilk zamanlar çok takıyordum kafama neden kilo almıyorum diye🙄Sonra doktorum sağolsun içimi rahatlattı 18 haftalıkken kontrole gittiğimde hemen bebeğimin kilosunu sordum 275 Gr dı maşallah yediklerim kızıma yarıyor diye düşünmeye başladım 🤰🙏😊
Mlkkrmtc 37 haftaya girdim 9 kilo aldım 7. Aydan sonra kilo almaya başladım 😥 Bebislerimiz sağlıklı olsun napalim veririz kiloları bi şekilde 😌👼❤
Nkahramanatas Mlkkrmtc kiloları elbet veririz ayrıca hiç fazla kilo almamışsınız maşallah benim gibi olsaydınız bir de
ozdenarda Nkahramanatas beyaz ekmek pilav makarna hazr meyve suyu bunlari birakmami soyledi dger besinlerime devm etmem gerektigni soyledi 🤗🤗
Buse80 Nkahramanatas demekki normal doktorunuz öyle dediyse bebeğin hareketleri falan hissediyorsunuz değil mi