23hatice23 Alya05 ben 2 taneden sonra istemiyordum Rabbım olmayana versin diye dua ediyodum demek ki gelesi varmış sizin ilk mi
Deletedmom_297 Bi kadın ayda sadece 4 günde hamile kalabilir yumurtlama öncesi 2 gün sonrası 2 gün o yüzden ovülasyon testleri kullanmak en mantıklısı benüm bebek 1 2 temmuzdaki ilişkiden oldu
23hatice23 Deletedmom_297 sürpriz gebelikti test falan yapmıyorum yoksa biliyorum iki tane çocuğum var
23hatice23 Yenibirannee 3. Gebeliğim olacak işte 2 yeter diyorduk kardeşsiz olmaz diye 2 oldu 3 sürpriz oldu bayağı gözüm korkuyo bu devirde ywtiştirmekte
Alya05 23hatice23 Allah razı olsun cümlemizin. Kızlarım biri 6 diğeri 4 yaşında şuanda 18 haftalığım. Evet zorluğu oluyor gebelikte zor geçiyor
funnymummy 23hatice23 bende bu tek ilişki magdurlarindanim😂😂1 kızım vardı şimdi erkek bebis hamileyim bu şekilde 😅
23hatice23 funnymummy Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin sizin daha ikinci bence çokta takmayın
QueenJ 23hatice23 arkadaşım tek seferlik dk hapı kullanmayı unutmuştu ve direkt hamile kalmıştı, oğlu oldu 🫠