23hatice23 Sadece bir kere ilişki sırasında kaçamak oldu ve sürpriz hamile kalmışım 2 kızım var zaten 3 e alışamadım daha içinizde böyle olan var mı ve cinsiyeti etkiler mi
Asklim 23hatice23 bende öyle kaldım hemen gidip kendimi temizleme rağmen yarın cinsiyetimizi öğrenmeye gdcm
Rumeysakyn Benimde iki gebeliğimde tekte oldu :) ilki düşüktü bunun doğumuna 13 gün kaldı şükür 🙏 olabiliyor yani
23hatice23 Hamisannee olmaz diye düşünüyordum şoklardayım kurtulamıyorum çünkü diğer iki kızımda bayağı uğraşmıştım
23hatice23 Catperson maşallah kız çocuğu çok güzel bişey valla 2 tane var şükür rabbime eşim buda kız olsun istiyor bakalım nasip
Zhrcyl Tek ilişkide helal olsun, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız eminim zor bir süreç olacaktır ama rabbimin hediyesi vardır bir bildiği🥰❤
23hatice23 Zhrcyl Aynen öyle kendime kızıyorum bazen 3. Bebek ve sürpriz diye bi heyecanlanmadım üstelik diğer iki kızımda çok denemiştim zorla tutmuştu
ddefnos 23hatice23 benim tek ilişkiyle oldu düşünüyorduk ama o ay ben şehir dışına çıktım yogun günler oldu degerlendiremedik ama o ay hamile olduğumu öğrendim cinsiyetimiz kız
Yenibirannee 23hatice23 adetime 2 gün kala yumurtlama haftam bile değil yani korunurken hamile kaldım 3. bebeğime söyleyeceklerim bu kadar🌸 he bu arada 3. de kız benim 😂😂
Zumruduanka160 Yenibirannee böyle bişey imkansız aslında. Rahmin regl olmaya hazırlanmış ve içerisi dolu kalınlaşmış yumurta filan yok dökülecekken nasıl hamile kalınır ki tuhaf..
23hatice23 Alya05 ben 2 taneden sonra istemiyordum Rabbım olmayana versin diye dua ediyodum demek ki gelesi varmış sizin ilk mi