Salise2 cemresi merhaba, benim de 16sında çatlama oldu. Dün test yaptım negatif Çıktı. Pızitife döner mi acaba bilmiyorum Siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz.
cemresi Salise2 ben bugun yaptım 9. Gün paketden cıkan hasas test ile ama negatif maalesef Sadece kasık ve vajina ağrısı dısında diğer arkadasların anlattıgı gibi bir belirtim yok regl 3 gün var
babymom2026 cemresi su an 3. Günümdeyim göğüs hassasiyeti var birde doluluk var sanki goguslerim on ton ağırlık gibi geliyor
adatuna Benim belirtim olmadı yumurtlamadan sonra 11.günde erken gebelik testinde pozitifi görmüştüm illa belirtiye gerek olmuyor🙏🏻
cemresi adatuna Öyle mii yaa daha 3. Ayımız bizim denemede Ama 3 aydır her regl belirtisini gebeliğe bağlayınca bu ay direk regl bekledim sanırımm İnşallah bendee sizin gibii sonuç alırım 🥰 Peki regl belirtisi gibi de mi olmadı sizde hiç
cigdem_mehmet Ara kanamalarım oldu kahverengi ve açık pembe az bulantım da var ağustos 3 regl ayın27 Temmuz erken gebelik yaptım negatif erken mi?
cemresi adatuna Dün 9. Gündü test yağtımda Sadece çatlamadan 4-5 gün sonra kasık ağrım oldu cok hatta 1 gün sadece sağ tarafıma ara ara sancı vurdu Ama herhangi bir lekelenme vs olmadı Şimdi reglim yalaştıkca ağrım artıyor
cemresi Zeyn489 biz yumurtlama gününüde çatlamayıda değerlendirdik Ama benım yumurtamın çatlaması 3 gün sürdü
Salise2 cemresi benim de 12. Gün ama negatif çıktı. Negatif olmasına şaşırmıyorum ama hiç regl belirtisi de yok normalde benim aşorı göğüs hassasiyetim olur bu sefer hiiç yok. O yüzden bi acaba dedüm ama 12. Gün olmasına rağmen negatif yok demkki
cemresi Salise2 18inde çatlama oldu benım ebe arkadasım 1 inde test yap dedi Regl tarihi 30 u görünüyor eğer gecikirse bende 1ine kadar bekliycem ama benim regl belirtilerimm var sizde yokmuş 14ünde yine yapın bence ☺️