cemresi Kızlar çatlama sonrası ne gibi belirtiniz oldu Regl 5 gün var 18inde çatlama oldu regli mi gebelik belirtisimi anlayamıyorum 🥹
Salise2 cemresi merhaba, benim de 16sında çatlama oldu. Dün test yaptım negatif Çıktı. Pızitife döner mi acaba bilmiyorum Siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz.
babymom2026 cemresi su an 3. Günümdeyim göğüs hassasiyeti var birde doluluk var sanki goguslerim on ton ağırlık gibi geliyor
babymom2026 Gozde_mom bende aynıyım su anda carsamba catladi varya göğüslerim ayni senin anlattığın gibi dolu dolu sanki içi uçları da asiri kotu hassas anlaminda
babymom2026 cigdem_mehmet hayir kanama yaşamadım kasik ağrısı yasadim sadece sonra yumurtlama testine devam ettim silik cikti demekki çatlamış dedim catlama icin havuç yedim
babymom2026 cigdem_mehmet bana dediler denedim yedikten sonra kasık ağrısı başladı sonraki gun devam etti git gide yok oldu catladi dedim ovulasyon testi yaptım silik cikti demekki catladi cunku kasik ağrısı vardi
Esnsntrk cemresi valla psikolojik olabilir diye belirti saymıyorum. Geçen ayda 6 gün kala aynı beyaz akıntı hafif kasık batmaları göğüse dokununca acı vardı yine var bakalım
cemresi cigdem_mehmet benim yumurtam 2 gün çatlamadı ovilasyon takibi yapıyordum ebe bir arkadasım havuc ye dedi ertesi gün çatlamıştı havucla alakalı mı tam bilemiyorum ama İlk önerileri bol su icip havuc ye oluyor