mor_menekse1 Ilayda1 gebelik planlarken başladım 3 ay kulandim hamileyim 3 aydır devam ediyorum folactive adı
Ilayda1 Leontiine GuldenAnne mor_menekse1 babymom2026 Zeynep248 Ay herkeste farklı kullanıyormuş yaa zaten öok kararsızdım 😂 Bugün aşılama oldumda işlemden sonra folic asit başla dedi ama çok yoğundu o sıra doktorum soramadım ona hangi marka diye 😅
Ilayda1 Pikacu6868 Damla_adl merrrvees iremkzltepe meryys FatmaZehra06 GuldenAnne Zeynep248 Orzax nasıl sizce ?? Eczacı onu önermiş eşime ben diyene kadar akşam aldı geldi
gunes1992 merrrvees hamile misin gebeliğe mi hazırlanıyorsun bende öncesinde kullandım çok iştah açtı sende de oldu mu?
meryys Ilayda1 8 ay greenfol kullandım hamile kalınca vitadevs multivitamin kullandım kürtaj oldum vitadevse devam ediyorum
Ilayda1 Yaa multivitamin prenatal life önermişti bana ilk çocuğumda ama folik asit hatırlamıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum yaa araştıracam şimdi hepsini ☺️
Pikacu6868 Ilayda1 Onun ürünleri de güzel oluyor daha önceden d vitaminini kullanmıştım folik asitini aramıştım ama bulamamıştım. Yeşil olan kutu değil mi?
Nrgalt8 Ilayda1 bana doktorum önermişti. Hem gebelik öncesi hem de ikiz gebelikte 3 ay bunu kullandım.