olivia77 Benim de regl bitmek üzere bu ay sonu şansımızı denicez biz de bidahaki ay sonuna kadar beklicez artık ☺️
aleyyyyn Zeynep248 benimde aynı şekilde belirtilerim var 6 gündür sağ sol tarafımda karnımda göbek deligimin üst tarafında arada kasıkta ağrı kramp batıntı oluyor hafif belim ağrımaya da başladı inşallah hamileyimdir
Ftmnur11 mercimegin_annesiii ne biliyim valla bugün de olmadım adet.yarin bekliyorum artık 😂 yarın test alıp yapicam olmazsam eğer Ben oğlumda hiç belirti yaşamadım doğuma kadar hiç biseyim yoktu hamile gibi değildim.kürtaj olduğum gebelikte de tam 4.hafta da bulantı iştahsızlık halsizlik uyku ve şiddetli meme ağrısı yaşadım.4+5 te testle ogrenmistim.bu seferde hiç umutlu değilim kesin test yaparım adet olurum 😂 genelde öyle oluyor benim
mercimegin_annesiii Ftmnur11 her gebelik farklı canım kötü düşünme inş vardır bi test yap bakalım hayırlı haberler ver bizede ☺️
Mihrasina_ Kızlar 1 hafta önce negatifti 0.2 ama şuan galiba hamileyim :) profilimden bakabilirsiniz idrar da 2 test yaptım belirgin pozitif geldi ikiside birazdan kan vermeye gideceğim sat 1 Temmuz
Ftmnur11 mercimegin_annesiii 29 temmuz görünüyor.pkosluyum ya ne zaman kapımı çalacağı belli olmuyor 😂😂 uygulamaya göre 29 tmmuz
babymom2026 mercimegin_annesiii sat 3 temmuz ama bekliyorum daha çünkü bu hafta pik görüp değerlendirdim haftaya belli olur benimde 😊