Mervekaram22 Aliaras2022 yaptığım gibi çıktı bekledikçe koyulaştı kuruma mıdır ? Hayırlısı olsun ne diyelim
Aliaras2022 Mervekaram22 günün geçti mi benim de bir kere böyle çıkmıştı kurumaymış benimde yapar yapmaz çıkmıştı
Mervekaram22 Aliaras2022 yani bu testi sürekli kullanıyorum böyle birşey görmedim adetlerim düzensiz olduğu için normalde geçmiş oluyor
Mervekaram22 Aliaras2022 artık test bile yapmak istemiyorum bir haftadır sürekli yapıyorum bu nasıl bir psikoloji ya 😂😂😂😂
Aliaras2022 Mervekaram22 İnşallah vardır canım Rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin İnşallah kan ver sen şuan varsa da düşükte olsa çıkar haber ver olur mu İnşallah güzel sonuç verirsin
Aliaras2022 Mervekaram22 Rabbim tez zamanda nasip etsin İnşallah ama kan ver için rahat etsin testin hangi marka
Mervekaram22 Aliaras2022 teşekkür ediyorum canım bilmiyorum testin markasını yurt dışında yaşıyorum ben
Mervekaram22 nuriyegcl bende öyle düşündüm artık test değil kan vermek lazım bir kaç gün sonra kan vereceğim
808171 Mervekaram22 Hamilelik var çok ince de olsa attığınız her iki testtede görünüyor silik çıkmış sadece muhtemelen değeriniz daha çok yükselmemiş benimde böyleydi kan testi verdim 70 idi mesela
808171 Mervekaram22 eveet benimde böyleydi regl olsaydım ilk günü olacaktı hiç gecikmeden böyle silik çizgi çıktı.beta 71 idi.inanamadığım için bir kaç tane bu testlerden yaptım