Arzuu 25 yaşındayım. 10+4 haftalık hamileyim. Ben de 27den önce anne olmak istemiyordum ama hayırlısı buymuş demek ki 🙊🤰🏻
elifincennetkusu Arzuu aynen bende öyle 😯 Ama sonuc olarak kendimi annelige hazir hissediyorum önemli olan bu ❤
Sinemce elifincennetkusu hemen hemen aynı durumdayız bende bebek için bir yıl beklemek istiyordum ailelerimizin torun sevmek istiyoruz baskısı ve arkadaşlarımızın tek tek çocuk sahibi olması süreci hızlandırdı.Allah iyi ki de kısmet etti bizlere arattırmadı 💙👶🏻💙
elifincennetkusu Sinemce dimi benimde öyle biraz daha zaman gecsin istemistim ama sonunda olan oldu işte 😜🙈 Mutluyum da çok şükür 💕
Edirefp elifincennetkusu 25 yaşındayım 12 haftalık hamileyim 6 aylık evliyim bende düşünüyorum bazen erkenmiydi acaba diye ama sonra şükrediyorum Allah nasip etti çok şükür diye 🙏 herşeyin hayırlısı canım ☺
GizemK elifincennetkusu 24 yaşındayım 8 haftalık hamileyim valla fazla geç kalmamışsınız millet erken evleniyor 😀
Ceren35 elifincennetkusu 32 yasindayim canim cok acele etmeyenlerdenim 🙂 ben bile beklesemiydim biraz daha diyorum cokta erken kasmamak lazim diye düsundum 30 umfa evlendim zaten bir buck yildir evliyim 9 haftalik minigim de
Sevgim elifincennetkusu canım bence yaşın gayet uygun ben 28 yaşındayım 11 ve 10 yaşlarında 2 kızım var 3.yü bekliyoruz Allah kısmet ederse
Damla________ 25 yasında evlendim 26da hamileydim suanda 27 yasında anne oldum kızım aralık 29da doğdu
Caglaasya 7 aylık evliyim 24 yaşındayım 23+6 haftalık hamileyim ilk heyecanım canım kızım Allah herkese nasip etsin