Rabia83 benimde bir hüsranım var hamileliğimi 3-4 haftalıkken öğrendim dr gittim kese kalp atışı duyulmadı ve 1 hafta 10 gün kadar sonra kürtaja gerek kalmada Dr tavsiyesi ile kanama ile düşürdüm benim 1 hafta yoğun kanamam oldu sonra az be kahverengiye dönüp 10 gün içerisinde bitti hiç tatbik tetkik yaptırmadım ilk olduğu için normal bir durummuş 2-3 düşükten sonra araştırılmaya gidiliyor kendimi ve bünyemi bunlarla yormadım kanamamın ya ortasında ya da bitimine yakın soğan kürü yaptım 7 gün iyi ki de yapmışım neyse güzel bir Dr buldum doç. Medicalpark ta ilk muayenemi oldum hiç bir parça kalmamış rahmim tertemizdi benim Dr 15-20 gün bekle ilişkşye devam kürtaj olmadığın için 3-6 ay gibi bir süreci beklemene gerek yok ama folik asit takviye edelim dedi ben günde 1 içerken 3 e çıkardı ve dedi ki bak görürsün 2 aya tekrar hamile kalırsın ama stresten uzak dur beslenmene dikkat et ve folik asit kullan dedi gerçekten de 2 ay sonra hamile kaldım şuan sağlıklı bir gebeğim var 30 haftama girdim şükür ben bu süreçte sana tavsiyem soğan kürü yap beslen kafana takma biz eşimle tatile gittik orada zaten tütmüş bizim bebiş