btl194 Zormama benim doktorum da detaylı bakındı ama bişey demedi uyuyordu boncuğum biraz dürttü öyle hareket etti biraz ☺️
dmlyksl btl194 sanirim detaylı da en net bilgiyi verebiliyorlar perinatologlar özellikle kemik yapısından bile anliyolarmis
HavvaM0806_ btl194 11 haftalıkken öğrendim ben ama çok erken diye emin olamadim dün kontrole gittim 16 haftalık tahmini doğruymuş doktorun cinsiyeti erkek
ilkkezanneyim btl194 erken daha hcibir şey belli olmaz k haftalarda benimki de uzun süre göstermedi dedik genelde göstermeyen kız olur 26da öğrendik erkek galiba en geç öğrenen biziz 😂
erkekannesi__ 12+3 te %70 erkek dedi haftaya gel netleriz dedi test sonucuma bakarken netlixek inşallah
ilkkezanneyim btl194 11de öğrenen şansa öğrenmiştir o sırada daha tomurcukları belli bile olmaz bebeğin zaten yüzde 50 ihtimal var tutarsa tutar 😂 ama sizinki belli olur bu haftalarda inşallah
demirrleydi_ btl194 15.haftada kız dedi 19.haftada kesin olarak erkek olduğunu öğrendik 12.haftada cinsiyet öğrenmek erken gibi ultrasonda
Denizqqqq 14 haftalik kıza benzetti net bir sey icin 1 hafta 10 gün sonra gel netlesir dedi sizce degisirmi